Life

Loredana Chivu, gafă de zile mari! Cum s-a fotografiat vedeta și ce detaliu a ieșit la iveală. “Dar deșteaptă când vei fi?”

30.09.2020 | 22:41
Loredana Chivu gafa de zile mari Cum sa fotografiat vedeta si ce detaliu a iesit la iveala Dar desteapta cand vei fi
Loredana Chivu, gafă de zile mari! Cum s-a fotografiat vedeta și ce detaliu a ieșit la iveală. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Loredana Chivu a reușit să facă o gafă de zile mari și nici măcar nu a fost intenționat! Vedeta s-a fotografiat într-o ipostază ce s-a vrut a fi provocatoare, însă un detaliu a dat-o de gol.

Fosta asistentă TV a vrut să facă o poză sexy, însă detaliul care a ieșit la iveală i-a stricat toate intențiile de a-și impresiona fanii într-un mod plăcut, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii i-au trimis comentarii în care se amuzau pe seama acestui detaliu care a scos-o în evidență. Iată care este marea problemă cu fotografia Loredanei și ce au avut de comentat fanii la adresa ei.

Loredana Chivu, gafă de zile mari! Ce detaliu apare în poză

Loredana Chivu și-a pus din nou silicoane și încearcă să le scoată în evidență în fiecare poză. Aceasta vrut să le arate fanilor o fotografie sexy, dar nu a făcut decât să-i amuze.

ADVERTISEMENT

Fotografia ne-o arată pe Loredana așa cum nu arată multe femei înainte de culcare, adică machiată și într-o pijama ce lasă prea multe la vedere. Ipostazele îndrăznețe în care se pozează blondina nu sunt apreciate de toată lumea.

Bluza de pijama i-a lăsat la vedere sânii, dar fanii nu s-au bucurat de acest aspect. Motivul este chiar partea vânătă a sânului care îi iese în evidență. Iată cum s-a afișat Loredana pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT
Loredana Chivu
Loredana Chivu, cu sânul la vedere! Vedeta a făcut o nouă gafă Sursa foto: Instagram

Internauții sunt de părere că blondina a exagerat prin această postare și că ipostaza în care s-a lăsat fotografiată este mult prea provocatoare. Astfel, faptul că și-a etalat noile silicoane i-a adus multe comentarii în care fanii o tachinează și râd pe seama detaliului care i-a stricat intențiile.

“Sincer ești foarte frumoasă,insa daca nu lasai sânul pe afara,era poza perfecta!!!”, “Bine ca nu ți se vede jumate de silicon învinețit”, “Cred că fără machiaj ești varză murată”,

ADVERTISEMENT

“Vezi ca ti-a iesit o bucată de plastic din sutien”, “Ești siliconata maximmmm, nu cumva sa stai pe lângă vreo butelie ceva”, “Cu sânii stai numai pe afară, dar deșteaptă când vei fi?”

Acestea sunt doar câteva dintre zecile de comentarii ale urmăritorilor ce s-au amuzat pe seama greșelii din poză. Loredana Chivu este adepta operațiilor estetice și nu pare că implanturile mamare vor fi ultima ei intervenție.

ADVERTISEMENT