Life

Loredana Groza a renunțat la un aliment consumat de foarte mulți români. Are o dietă de campion: “Sunt ca Djokovic”

La ce aliment a renunțat Loredana Groza pentru a se menține în formă maximă. Este un produs pe care îl consumă foarte mulți români.
25.08.2023 | 23:18
Loredana Groza a renuntat la un aliment consumat de foarte multi romani Are o dieta de campion Sunt ca Djokovic
La ce aliment a renunțat Loredana Groza. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a dezvăluit că a renunțat la un aliment consumat de mulți români. Vedeta încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos, așa că urmează o dietă de campion.

La ce aliment a renunțat Loredana Groza. Cântăreața are o dietă de campion

Îndrăgita cântăreață este într-o formă bună, la 53 de ani, dar este nevoită să facă sacrificii mari pentru a arăta atât de bine. Artista are grijă la alimentele pe care le consumă și are o dietă echilibrată.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza a renunțat la un aliment pe care îl consumă foarte multe persoane și spune că are dieta unui campion, dându-l ca exemplu pe jucătorul de tenis Novak Djokovic.

Vedeta face sport regulat și nu mănâncă gluten, pe care l-a scos din dieta ei. Loredana Groza este conștientă de faptul că trebuie să fie atentă la ceea ce mănâncă. Solista știe că nu mai trebuie să facă excese, altfel va avea de suferit.

ADVERTISEMENT

“Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru.

Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, a declarat cântăreața pentru Unica.

ADVERTISEMENT

Cum reușește Loredana Groza să fie în formă la concerte

Loredana Groza este mai tot timpul plecată, așa că este nevoită să acorde o atenție deosebită regimului ei. Nu doar alimentația contează pentru un stil de viață sănătos, ci și somnul.

Vedeta susține concerte de două ore, așa că are nevoie de energie pentru a le face față. Disciplina reprezintă, de asemenea, un factor foarte important.

ADVERTISEMENT

“Nu prea am timp să mă gândesc să arăt altfel, pentru că atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală.

Trebuie să își drămuiești  foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT