Life

Loredana Groza, adevărul despre momentul cu Horia Moculescu de la Mamaia: ”A fost magic”

Loredana Groza a vorbit despre momentul cu Horia Moculescu de la Mamaia. De ce s-a pus artista în genunchi în fața acestuia?
29.09.2023 | 12:25
Loredana Groza adevarul despre momentul cu Horia Moculescu de la Mamaia A fost magic
Loredana Groza, adevărul despre momentul cu Horia Moculescu de la Mamaia. Sursă foto: Instagram, captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a fost protagonista unui moment controversat și discutat în spațiul public. Artista a susținut un recital pe scena Festivalului de la Mamaia, alături de compozitorul Horia Moculescu.

Loredana Groza, adevărul despre momentul cu Horia Moculescu de la Mamaia

La un moment dat, Loredana Groza s-a pus în genunchi în fața lui Horia Moculescu. A trecut ceva timp de la acel moment, care a fost intens dezbătut în spațiul public. Iată că acum, artista oferă și o explicație.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că momentul a fost unul magic. În timp ce artistul cânta la pian, iar mai apoi cu vocea, vedeta se simțea ”într-o altă dimensiune”. La final, aceasta a căzut în genunchi la picioarele lui.

Loredana Groza spune că așa a simțit să facă după acel moment. De asemenea, ea l-a numit pe Horia Moculescu un ”guru” al muzicii, adăugând că în fața unei astfel de persoane ”trebuie doar să îngenunchezi”.

ADVERTISEMENT

Artista spune că gestul ei a fost oricum ”prea puțin”. Pe de altă parte, prin intermediul lui și-a dorit să își arate recunoștința, dar și respectul pe care îl are pentru faimosul artist.

”Pur și simplu așa am simțit”

„În clipa în care pianul a început să prindă viaţă sub degetele lui Horia, iar vocea lui să se propage în atmosferă, a fost un moment magic, de transfer instantaneu într-o altă dimensiune. La final, am căzut în genunchi la picioarele lui.

ADVERTISEMENT

Pur şi simplu aşa am simţit. În faţa unui guru al muzicii trebuie doar să îngenunchezi, nimic altceva. Mi s-a părut oricum prea puţin gestul meu. Dar a fost felul meu de a îmi arăta recunoștința, admirația și respectul pe care le am faţă de acest titan al muzicii româneşti!”, a povestit artista, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

Menționăm faptul că momentul în care Loredana Groza s-a pus în genunchi la picioarele lui Horia Moculescu a fost aspru criticat de numeroase persoane. Inclusiv fosta soție a artistului a acționat acid.

ADVERTISEMENT

Mariana Moculescu dezvăluia public într-o postare pe contul ei de socializare că acest gest a fost unul complet nepotrivit. Totodată, ea a criticat-o pe Loredana Groza atunci și pentru alte apariții din cariera sa. 

ADVERTISEMENT