Life

Loredana Groza, de urgență pe mâna medicilor. A chemat ambulanța! Ce a pățit cântăreața

Loredana Groza și-a îngrijorat fanii din mediul online, în urmă cu puțin timp, după ce a publicat o imagine direct dintr-o Ambulanță.
19.09.2021 | 15:30
Loredana Groza de urgenta pe mana medicilor A chemat ambulanta Ce a patit cantareata
ADVERTISEMENT

Jurata emisiunii X Factor a publicat pe social media o poză în care apare întinsă pe patul din Ambulanță, în timp ce o asistentă îi stă alături, semn că a fost dusă la spital.

Vedeta de la Antena 1 a ajuns de urgență pe mâna medicilor, care au avut grijă să o pună pe picioare, după cum chiar ea a mărturisit ulterior.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza a precizat că se simte mult mai bine, fără să ofere prea multe detalii despre starea sa de sănătate. În plus, nu a dezvăluit dacă a rămas la spital sau a revenit acasă.

Loredana Groza, momente de panică. Jurata de la X Factor s-a pozat în Ambulanță

„Mă simt mai bine. Mulțumesc pentru tot sprijinul vostru. Cu toată dragostea și recunoștința, Loredana”, a scris blondina în dreptul imaginii din Ambulanță.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa internauții au trecut prin momente de panică, mulți întrebându-se ce a pățit în realitate artista, care zilele trecute a cântat la nunta Simonei Halep.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza nu a oferit niciun răspuns despre problemele medicale cu care se confruntă în momentul de față, deși fanii au tot sperat să afle.

ADVERTISEMENT

„Ce-ai pățit, Loredana? De ce te-a luat ambulanța?”, „Așa se întâmplă când nu spui clar ce s-a întâmplat. Oamenii speculează. De fapt, ce s-a întâmplat?”

„Nu e suficient să ne pui poza și să începem să ne întrebăm ce ai? Îți dorim sănătate, indiferent de boală”, sunt câteva dintre comentariile care apar pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, probleme medicale. Ce a pățit

Cătălin Botezatu, Simona Pătruleasa și actrița Cristina Cioran nu au trecut cu vederea momentele neplăcute prin care trece vedeta și i-au urat toate cele bune și sănătate.

Cel mai probabil Loredana Groza nu are nici grav, ci doar s-a alarmat și a chemat Ambulanța, mai ales că de circa 2 ani fiecare cetățean se alarmează chiar și la un simptom minor.

Cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde, cu siguranță, le va dezvălui fanilor ce i s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT