Life

Loredana Groza, devastată de durere. Pe cine a pierdut vedeta: ”Mi-a arătat dragoste în fiecare clipă”

Loredana Groza a distribuit un mesaj încărcat de emoție pe social media. Cântăreața și vedeta de la Antena 1 a rămas fără cineva drag.
14.09.2022 | 20:21
Loredana Groza devastata de durere Pe cine a pierdut vedeta Mia aratat dragoste in fiecare clipa
Loredana Groza, mesaj încărcat de emoție. Cântăreața a rămas fără cineva drag. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina este devastată de durere. Pe cine a pierdut îndrăgita artistă și cine este cel care i-a arătat dragoste și afecțiune încă din prima clipă. Este vorba de un animal de companie care i-a fost alături timp de 15 ani.

Loredana Groza, mesaj încărcat de emoție. Cântăreața a rămas fără cineva drag

Loredana Groza traversează o perioadă neplăcută. Jurata de la X Factor a pierdut un câine care îi era foarte drag și în memoria căruia a scris un mesaj încărcat de emoție. Vedeta de la Antena 1 a rămas cu un gol în suflet.

ADVERTISEMENT

În dimineață asta am pierdut-o pe Laira, câinele meu iubit… Aproape 15 ani de devotament, loialitate, dragoste necondiționată… Calități pe care puțini oameni le mai au în zilele noastre.

Mi-a arătat dragoste în fiecare clipă, oricând era în preajma mea. Laira a fost o mamă incredibilă, punând-o pe Nichita, fata ei și unicul pui întotdeauna înaintea ei”, a transmis Loredana Groza pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza: ”Sper să te întâlnesc din nou”

Loredana Groza a subliniat că Laira n-a fost un simplu animal de companie, ci a făcut parte din familie. Laira a fost un patruped cu sentimente de ființă umană pe care artista speră să-l mai revadă într-o viață viitoare.

Mai mult decât atât, artista a mai adăugat că nu este nicio coincidență faptul că animalul a plecat dintre noi într-o zi sfântă, și anume de Ziua Crucii pe care credincioșii o cinstesc în fiecare an în data de 14 septembrie.

ADVERTISEMENT

„Acum Nichi a rămas de una singură, dar încă o mai caută să se joace cu ea. My Queen Laira sper să te întâlnesc din nou, nu știu unde, nu știu când…

Mă rog pentru suflețelul tău să se odihnească în pace. Poate nu e o coincidență că ai plecat dintre noi într-o zi sfântă, de Ziua Crucii.

ADVERTISEMENT

Drum bun să ai spre Paradisul Cățeilor! O să ne fie așa dor, e tare greu să-ți spun la Revedere Laira… Dragoste eternă”, a completat blondina în online.

ADVERTISEMENT