Life

Loredana Groza, imagine de colecție. Cum arăta jurata X Factor în liceu 

16.11.2020 | 15:52
Loredana Groza imagine de colectie Cum arata jurata X Factor in liceu
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a devenit nostalgică, postând în mediul online o imagine de colecție din perioada liceului. Jurata de la X Factor era deja cunoscută la vârsta majoratului, în perioada respectivă cunoscând un record de neegalat cu piesa „Bună seara, iubite”. 

Cântăreața le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare cum arăta la vârsta de 18 ani, precizând că imaginea alb-negru a fost realizată după 45 de zile petrecute într-un turneu prin țară și cu numai câteva zile înainte de a susține examenul de bacalaureat.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie vedeta de la Antena 1 a făcut o mărturisire emoționantă despre perioada liceului, solista din Onești fiind deja cunoscută la momentul respectiv. Loredana Groza are o carieră pe scena muzicală de peste 3 decenii, ajungând celebră încă din adolescență.

Loredana Groza, amintire de la terminarea liceului. Cum arată la 18 ani

„Poză de absolvire. 18 ani tocmai împliniți. Lori din Onești, fata cu matricolă și sarafan câștigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România.

ADVERTISEMENT

Umplea stadioane , #polivalentă din București sold out de câteva ori pe an și vânduse deja milioane de albume cu primul disc «Bună seară, iubite‘, record neegalat încă.

Toate astea în timpul unui regim comunist atunci la apogeu. Când am făcut poza tocmai ce-mi sărbătorisem majoratul după un turneu de 45 de zile prin țară și venisem acasă cu 2 zile înainte să dau BAC-ul”, a mărturisit blondina pe Instagram în dreptul fotografiei de colecție.

ADVERTISEMENT

Artista a participat la toate concursurile muzicale din vremea președintelui Nicolae Ceaușescu. Loredana Groza avea să vândă la vârsta majoratului primul ei disc în milioane de exemplare și asta datorită melodiei compuse de Adrian Enescu.

Este vorba de piesa „Bună seara, iubite”, albumul apărut în 1987 fiind cel mai vândut din muzica autohtonă. Loredana Groza a debutat pe scena muzicală la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde avea să câștige „Marele Premiu”.

ADVERTISEMENT

Solista a fost desemnată la momentul respectiv cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria Festivalului. Au trecut 34 de ani de atunci, Loredana reușind să ajungă la inimile telespectatorilor chiar și acum.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

ADVERTISEMENT