Life

Loredana Groza, printre primii artiști care s-a vaccinat cu doza a treia. “Singura soluție”

Loredana Groza a decis să se vaccineze și cu a treia doză de ser.
03.10.2021 | 18:57
Loredana Groza printre primii artisti care sa vaccinat cu doza a treia Singura solutie
ADVERTISEMENT

Loredana Groza este printre primii artiști care a decis să se vaccineze anti- Covid și cu doza a treia de ser. Aceasta a postat o fotografie pe contul său de socializare pentru a fi un exemplu și pentru ceilalți.

Imediat la postarea sa a răspuns Dana Marijuana, care a anunțat că și ea s-a vaccinat.

În ultima perioadă foarte multe vedete s-au infectat cu Covid-19, iar unele au fost chiar internate în spital.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, printre primii artiști care s-a vaccinat cu doza a treia. “Singura soluție”

Loredana Groza a decis să se vaccineze anti-Covid și cu a treia doză de ser. Artista a postat o fotografie pe conturile de socializare făcut chiar în momentul în care i s-a administrat vaccinul. Imediat i-a răspuns și Dana Marijuana, care a spus că și ea a luat aceeași decizie.

“Getting vaccinated with the 3rd dose.

Singura soluție pentru a termina Pandemia a scris Loredana Groza”, a scris duminică, pe conturile de socializare artista.

ADVERTISEMENT

Mulți fani au aplaudat inițiativa artistei, alții nu s-au arătat foarte încântați.

De ce s-a vaccinat Loredana Groza

Încă de la începutul campaniei de vaccinare, Loredana Groza a declarat că ea consideră vaccinarea o datorie etică, morală și umană. Astfel, spunea artista poate că pandemia se va încheia.

“Pentru că eu m-am vaccinat, eu cred în asta și cred că oamenii trebuie să se gândească bine când spun nu sau când spun da.

ADVERTISEMENT

Atunci când iei o decizie de acest gen, atât de radicală, trebuie să ai niște argumente care să fie extrem de fiabile și, pentru mine, unul din cele mai importante argumente este nu doar să ne protejam pe noi, dar să-i protejam pe cei care nu o pot face nici măcar prin vaccin. …

Așa cum ne vaccinau de TBC când eram în clasele primare, venea asistenta medicala și ne înțepa, nu exista că a venit mama, tata sau bunica.

ADVERTISEMENT

Trăim într-o lume în care totul se întâmplă cu viteza luminii și aceste studii și rezultate științifice sunt mult mai accelerate decât ce se întâmpla acum 20 sau 30 de ani”, a declarat Loredana Groza, în urmă cu ceva timp,  într-un interviu la Antena 3.

ADVERTISEMENT