Life

Loredana Groza și Nick Casciaro, noi imagini care alimentează speculațiile privind relația lor. Cei doi se distrează în Dubai

Loredana Groza și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor România 2021, apar din ce în ce mai des împreună. Cei doi susține că sunt doar prieteni, însă lumea are îndoieli în privința relației lor.
17.02.2022 | 11:22
Loredana Groza și Nick Casciaro, împreună în Dubai. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nu trece o zi fără ca Loredana Groza să nu fie subiect în presa mondenă! Dacă până de curând vedeta umplea paginile ziarelor cu fotografiile sale extrem de sexy, în ultima vreme cântăreața pare să se fi apropiat foarte mult de italianul Nick Casciaro.

Câștigătorul X Factor România i-a intrat la suflet Loredanei, vedeta considerându-l ca parte din familia ei.

ADVERTISEMENT

Prietenie, prietenie, însă imaginile în care diva apare tot mai des alături de artist le dau de gândit cârcotașilor.

Loredana Groza și Nick Casciaro, împreună în Dubai

În luna ianuarie, Lori a fost cu Nick în Italia. Escapada în peninsulă a ajuns pe retina tuturor. Încă de atunci au apărut speculații cum că blondina s-ar iubi cu Nick, dar aceasta a ieșit în public și a spus că se amuză când citește ce scrie presa, spunând că italianul este pentru ea ca un frate.

ADVERTISEMENT

Noile imagini apărute cu ea și câștigătorul X Facto redeschid dezbaterea cu privire la natura relației dintre cântăreață și Nick. În cele mai recent fotografii postate de vedetă pe Instagram, aceasta se simte foarte bine lângă prietenul ei, în Dubai.

Nu este exclus ca aceștia să aibă chiar un proiect muzical comun, iar filmările să se fi făcut în Emiratele Arabe Unite, așa cum nu e exclus nici ca aceștia să fi mers într-o banală vacanță, așa cum au fost în Italia.

ADVERTISEMENT

Cert este că niciunul dintre ei nu a confirmat că ar avea o relație. Dimpotrivă, au spus că nimic din ce s-a zvonit nu este adevărat. La un moment dat s-a spus chiar că Loredana ar fi divorțat ori ar avea intenția să divorțeze de soțul ei, Andrei Boncea.

Italianul neagă o relație de iubire cu artista

„Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK”, a ținut să clarifice Nick, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Loredana i-a făcut chiar și o surpriză prietenului ei, născut pe 2 ianuarie. „El este Capricorn, este la două zile după fratele meu și cu câteva zile înaintea nepotului meu. Sunt înconjurată de capricorni. Așa că a fost o sărbătoare continuă. Întâi a fost Sfântul Vasile, pe doi ianuarie a fost ziua lui Cristi și pe 4 ziua lui Nick”, a spus cântăreața pentru sursa amintită mai sus.

ADVERTISEMENT