Life

Loredana, replică pentru persoanele care o critică după colaborarea cu mai mulți maneliști. Ce le transmite

24.04.2021 | 16:36
Loredana replica pentru persoanele care o critica dupa colaborarea cu mai multi manelisti Ce le transmite
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a reacționat după ce a fost criticată pentru colaborarea cu 10 dintre cei mai cunoscuți maneliști. Piesa lansată alături de aceștia a ajuns fulgerători în topuri și are un număr impresionant de vizualizări pe YouTube.

Loredana, replică pentru persoanele care o critică după colaborarea cu mai mulți maneliști. Ce le transmite

În doar 24 de ore de la lansare piesa „Fericire” , pe care Loredana Groza a lansat-o alături de 10 maneliști cunoscuți, a ajuns în topuri. Videoclipul are aproape 1,8 milioane de vizualizări pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Printre maneliștii cu care a colaborat Loredana Groza pentru acest proiect se numără Florin Salam, Vali Vijelie, Culiță Sterp și Jador.

Proiectul și melodia au fost concepute de Costi Ioniță, versurile au fost scrise de Alina Manolache, iar videoclipul la fost filmat de Alex Ceuşu.

ADVERTISEMENT

Dup lansarea melodiei mesajele au curs lanț, mulți criticând-o pe Loredana pentru faptul că a acceptat să cânte această piesă.

„Te-ai dat cu maneliștii? Mi e dor de Loredana aia cu voce, nu asta obsedată de imagine si de mesaje subliminale pentru bărbați neîmpliniți!”

ADVERTISEMENT

„Ți-a luat Salam maşină?”

„În ce hal s-a degradat. Eu nu pot să cred, nu-mi aduce aminte de nimic din Loredana”

„Ce faci tu acum nu se numește muzică”

„Ai luat-o pe căi greșite, îți apreciez stilul de acum câțiva ani și vocea care este unicat, dar…”, sunt doar câteva dintre mesajele contestatarilor artistei.

Reacția cântăreței nu a întârziat să apară.

“Muzica este iubire! Muzica este #Fericire!
Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în banca… de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical”, a scris aceasta pe Facebook.

ADVERTISEMENT

“Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzica lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap… reușind sa scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect.
Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină.
Tzuki
Lori din Onești”, își încheie Loredana Groza mesajul.

ADVERTISEMENT