Life

Lorenna a lansat hitul verii! Cântăreața s-a reinventat cu o piesă latino: ”Veselie și optimism”

Cântăreața Lorenna a dat lovitura, vara aceasta, ea lansând o piesă latino – Ay, Papito – în colaborare cu artistul Fernando Mambo și care ”rupe” radiourile din Spania, Mexic și Republica Dominicană.
29.08.2021 | 17:34
Lorenna s-a relansat cu o piesa latino Foto: arhiva personala Lorenna
ADVERTISEMENT

Lorenna, devenită celebră în România drept ”Regina Muzicii de petrecere” a reușit să se reinventeze, lucru pe care, de altfel, l-a făcut cu succes.

Lorenna a lansat primul hit latino al carierei

”Piesa este o noutate pentru mine, este o piesă latino de care sunt foarte încântată. Compusă de Emanuela Pertea, cea care a făcut și piesa Bilionera a Otiliei, piesa are deja suces în țările latine. În Spania, la radiouri, mai ales cele din zona Bilbao, a intrat în heavy-rotation, ceea că mă face și mândră, și fericită”, ne-a spus, în exclusivitate, Lorenna

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit frumoasa artistă, Ay, papito, piesa cu care s-a relansat Lorenna, a reușit, zilele trecute, să ajungă și la radiourile din Mexic și din Republica Dominicană, succesul fiind unul de necontestat.

Lorenna, colaborare inedită cu un artist din Republica Dominicană

Lorenna, ”Regina muzicii de petrecere” care, parcă natural, se pregătește să devină, în România, ”Regina muzicii latino” a pornit o colaborare inedită cu un artist originar din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Astfel, Fernando Mambo, născut în Dominicană, stabilit de șapte ani deja în România și ajuns instructor de fitness pare să se descurce de minune și cu microfonul în colaborarea pe care o are cu Lorenna.

”Piesa pe care am făcut-o cu Fernando are două variante. Una în română și una în spaniolă, cea în spaniolă fiind făcută la cererea radiourilor de acolo”, a spus, pentru FANATIK, Lorenna.

ADVERTISEMENT

Și, ne-a mărturisit frumoasa cântăreață, speră ca, în curând, piesa latino care se prefigurează a fi hitul verii în această direcție muzicală, să prindă și în România așa cum a prins în țări precum Spania, Mexic sau Republica Dominicană.

Lorenna: ”Este o piesă făcută pentru cei care vor să zâmbească”

Lorenna, cu optimismul care o caracterizează și care, printre altele, a făcut-o să aibă succesul pe care îl are în lumea muzicii de petrecere, a dezvăluit pentru FANATIK că piesa Ay, papito este una făcută pentru cei care vor să se simtă bine, să trăiască înconjurați de gânduri pozitive.

ADVERTISEMENT

”Piesele latino sunt dansante, de cele mai multe ori, și sunt caracterizate de o veselie a ritmului, a versurilor, o veselie care, simt eu, mi se potrivește. Piesa pe are am lansat-o alături de Ferdando este una în care mă simt bine, iar asta se simte și se vede.

Oamenii care ascultă acest gen de muzică sunt oameni veseli, sunt oamenii care, chiar dacă au greutăți, reușesc să zâmbească și să o ia de la capăt. Și care, uneori, uită de problemele curente ascultând muzică, dansând și bucurându-se de prezența prietenilor. Iar videoclipul este pe măsură, asta am vrut să aducem oamenilor: veselie și optimism”, ne-a mai spus Lorenna, vorbind despre piesa pe care a lansat-o de curând.

Lorenna, copilărie marcată de lipsuri de tragedii

Lorenna, pe numele ai adevărat Sanda Iosif, a trecut, în copilărie prin clipe dificile. Născută într-o familie cu posibilități financiare reduse, Lorenna era nevoită, încă de când era foarte tânără să vadă cum cei dragi ei se sting din viață. Întâi, povestea cu ceva vreme în urmă, s-au dus bunicii.

Apoi, spre marele ei regret, mama i s-a stins din viață și, spune cu mare părere de rău Lorenna, nu a apucat-o să o vadă cântând pe marile scene, așa cum se întâmplă acum.

În altă ordine de idei, Lorenna nu este doar cântăreață, frumoasa artistă având și o meserie cât se poate de onorantă. Mai exact, Lorenna a lucrat, imediat după facultate, ca profesoară de limba română la o școală din Gherla, în vremea în care, din cauza lipsei banilor, nu putea să își urmeze adevărata pasiune: muzica.

De altfel, numele de ”Regină a muzicii de petrecere” vine și în urma unei legături cât se poate de subtile între prima ei profesie și muzică. Mai exact, Lorenna a făcut senzație în lumea muzicii și cu piese cât se poate de inspirate, cu versuri ironice, cântând chiar și despre vestitele ”promoții la tigăi” și momentele care făceau deliciul celor care se uitau siderați cum oamenii sunt în stare să se bată pentru vasele cu pricina.

Lorena, lungul drum al succesului

Ca profesoară de limba română, Lorenna a reușit să strângă banii necesari pentru a debuta muzical ”în lumea mare”, plătind la Atomic să fie difuzată prima ei piesă.

Dupăc e a absolvit Școala Populară de Artă, la canto, la Cluj, Lorenna a dat lovitura cu melodia ”Mămăliga, brânzali”, succesele ei venind, apoi, unul după celălalt, iar acum a reușit să se reinventeze cu piesa latino Ay, papito.

 

ADVERTISEMENT