Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Louis Munteanu, turbat de furie după remiza din Belarus: “Dădea cu pumnii în gazon!”

Louis Munteanu nu a avut parte de un meci reușit contra selecționatei din Belarus. Atacantul Farului nu a reușit să înscrie și a dat semne de nervozitate după fluierul final.
13.10.2023 | 23:05
Louis Munteanu turbat de furie dupa remiza din Belarus Dadea cu pumnii in gazon
Louis Munteanu a fost nervos in urma remizei dintre Belarus si Romania. foto: sportspictures.eu
ADVERTISEMENT

Egalul dintre Belarus și România a dezamăgit pe toată lumea. Jucătorii au plecat la vestiare cu capul plecat la finalul unui meci în care nu au reușit să înscrie golul câștigător. De gol ar fi trebuit să se ocupe Louis Munteanu. Atacantul Farului a fost introdus în repriza secundă, însă jocul său a lăsat de dorit.

Louis Munteanu, gesturi de nervozitate

“Louis Munteanu s-a așezat pe teren și a dat cu pumnii în gazon când s-a terminat meciul. Sunt unii care au fugit direct la vestiare. Frustrarea nu este că nu am avut 17 ocazii, frustrarea este că nu am ajuns la poartă.

ADVERTISEMENT

Senzația mea este că a fost ultimul meci din campanie și am ratat calificarea, așa a părut. Pe Coman nu l-am văzut foarte afectat. Cei care nu au intrat de pe bancă și au fost în lot, imediat după terminarea partidei au mai făcut alergări 10 – 15 minute”, a spus Cristi Coste.

România își poate lua revanșa în această duminică, contra Andorrei. Trupa lui Edi Iordănescu este obligată să câștige cele trei puncte contra formației aflate pe ultimul loc în clasament. Andorra are doar 2 puncte în 7 partide și va părăsi competiția la finalul meciurilor din grupă.

ADVERTISEMENT

România nu a găsit răspuns la apărarea Belarusului

“Sprinturi dintr-o parte în alta sub supravegherea unui preparator fizic. Dar nu l-am văzut nici când a ieșit de la vestiar. Era același Florinel Coman pe care îl cunosc, ala cu puțină aroganță, dar nu cu capul în pământ.

Florinel Coman a ieșit ca și cum a fost totul ok. Va juca la București, probabil, contra Andorrei. Ce vorbeam și ieri, anticipam foarte clar. Niciun jucător de la FCSB în primul 11 și asta este o problemă”, a completat Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

“Chestiile astea le faci, să dai cu pumnii în teren… dacă ai avut de 17 ori bară, de 25 de ori ți-a scos-o portarul din vinclu și au mai scos unii de pe lina porții de 10 ori și ai ratat cu poarta goală și ai ratat patru penalty-uri.

Atunci poți să invoci o soartă nemiloasă. Dar noi în repriza a 2-a am avut o ocazie jumate și în prima repriză am avut vreo două. Dau cu pumnii în pământ, pumni de neputință. Când ratezi, când nu-mi dă penalty, poate atunci”, a spus Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, FANATIK SUPERLIGA este în direct pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Munteanu a fost nervos dupa meciul cu Belarus

ADVERTISEMENT