Sport

Loviți de Cupidon! Foștii mari fotbaliști și-au găsit fericirea în brațele unor iubite foarte tinere

După retragerea din activitate, numeroși fotbaliști de talie mondială și-au găsit fericirea în brațele unor iubite mult mai tinere.
31.12.2023 | 10:34
Loviti de Cupidon Fostii mari fotbalisti siau gasit fericirea in bratele unor iubite foarte tinere
Foștii fotbaliști și-au găsit fericirea în brațele unor iubite mult mai tinere
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii sunt o „specie” extrem de căutată în rândul domnișoarelor care vor să ajungă în vârful ierarhiei foarte repede. Și nu sunt puțini jucătorii care și-au găsit alinarea după retragerea din activitate în brațele unor femei superbe. Și mult mai tinere

Foștii fotbaliști și-au găsit fericirea în brațele unor iubite mult mai tinere

După 12-13 ani, duși tot mai des spre 15-16 și chiar 20 de ani în care au tras din greu la antrenamente și meciuri, fotbaliștii ajung să se retragă din activitatea „de teren” și caută să rămână, cumva, tot în zona sportului-rege. Că devin conducători de club, antrenori, impresari sau analiști media, cu toții îmbătrânesc, albesc sau chelesc… Timpul nu iartă pe nimeni, chiar dacă te cheamă Ronaldo (oricare dintre ei…), Zidane, Baggio, Guardiola, Figo, Rush, Ginola sau Shilton.

ADVERTISEMENT

Dar acest lucru nu-i împiedică să aibă în continuare eficacitate în… rândul sexului frumos. În rândurile dese ale sexului frumos. Iar unii dintre ei au ajuns să-și schimbe viețile alături de femei superbe cu mult mai tinere, chiar dacă nu mai stârnesc panică pe teren și valuri în tribune. Și nu sunt puțini! Ba mai mult, sunt și faimoși!

Brazilianul Ronaldo a cerut-o în căsătorie pe Celina Locks în Caraibe

Superstarul brazilian care a uimit lumea fotbalui în anii ’90 se pregătește pentru a patra căsnicie. Ajuns la 46 de ani, Ronaldo Luis Nazário de Lima începe o nouă poveste de dragoste după cele „oficializate” pe care le-a avut cu Bia Anthony, Daniella Cicarelli și Milene Domingues. Fostul atacant de la Real Madrid și Inter Milano a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, fotomodelul Celina Locks, în timpul unei vacanțe de vis în Caraibe.

ADVERTISEMENT

Superba blondă este cu 14 ani mai tânără decât dublul campion mondial, dar acest lucru nu i-a împiedicat să devină părinți în 2021, la șase ani distanță de când au început relația. Ronaldo, care mai are 4 copii din relațiile anterioare, și-a făcut vasectomie în 2010 după ce a avut un copil în urma unei aventuri, dar a avut „inspirația” de a-și „îngheța” o rezervă de… spermă într-un depozit de profil înainte de operație.

ronaldo 369991927
Brazilianul Ronaldo și Celina Locks

Ian Rush „cântă” împreună cu Carol Anthony de 10 ani

Fostul atacant legendar al Liverpool, în vârstă de 61 de ani, trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de cântăreața irlandeză Carol Anthony, care este cu 22 de ani mai tânără. Cei doi s-au cunoscut în 2013, iar după șase ani de relație Ian Rush a cerut-o în căsătorie într-un mod inedit, povestit chiar de apetisanta brunetă.

ADVERTISEMENT

„De fiecare dată când călătorim, Ian mă prezintă mereu drept soția lui. L-am corectat și i-am spus că nu sunt soția lui, iar el mi-a răspuns că și-ar dori asta. Eu i-am spus la rându-mi că nimic nu m-ar face mai fericită”, a declarat Carol, care a dezvăluit că diferența de vârstă nu este o problemă pentru ei și crede că fostul fotbalist arată mai bine ca oricând.

ian rush ROYAL
Ian Rush și Carol Anthony

Teddy Sheringham și Kristina Andriotis și-au unit destinele pe o plajă din Portugalia

Unul dintre cei mai prolifici atacanți ai fotbalului englez, Teddy Sheringham (56 de ani) este căsătorit cu Kristina Andriotis, o femeie cu 20 de ani mai tânără, care lucrează în domeniul de relații cu publicul.

ADVERTISEMENT
teddy sheringham N
Teddy Sheringham și Kristina Andriotis

Cei doi au relație ce durează de 15 ani și au decis să-și unească destinele în 2016, într-un cadru superb pe o plajă din Portugalia. Au împreună un fiu, George, în timp ce fostul atacant de la Tottenham și Manchester United mai are un băiat, George, dintr-o relație anterioară, cu Denise Sims (cu „doar” 7 ani mai tânără).

Relațiile de notorietate ale lui Teddy au fost „orientate” spre partenere mai „puștoaice”, Katie Price (12 ani mai tânără) sau Danielle Lloyd (17 ani mai tânără), fostă Miss Anglia (2004), Miss Marea Britanie (2006) și participantă în a cincea serie „Celebrity Big Brother” (2007).

Peter Schmeichel și Laura von Lindholm au avut 200 de „martori” la nuntă!

Deși este o diferență de 9 ani între cei doi, soția fostului mare portar danez de la Manchester United recunoaște că dragostea a învins. Cuplul și-a început relația în 2014, înainte de a se despărți pentru scurt timp. Peter și Laura, fost model Playboy, au reînnodat povestea de iubire, iar legendarul portar a cerut-o în căsătorie în 2019.

Schmeichel (59 de ani) a pus la cale cu mare atenție întregul eveniment, organizând un foc de artificii superb în luxoasa stațiune One&Only Reethi Rah în timpul unei vacanțe în Maldive. Căsătoria a avut loc în fața a 200 de invitați la Biserica Egebaeksvang din Copenhaga.

Peter Schmechels
Peter Schmeichel și Laura von Lindholm

Brendan Rodgers și Charlotte Searle s-au căsătorit pe malul lacului Loch Lomond din Scoția

Fostul manager al lui Leicester City (demis pe 2 aprilie), în vârstă de 49 de ani, și-a recăpătat zâmbetul după ce a intrat într-o relație cu frumoasa Charlotte, o femeie cu 11 ani mai tânără. Rodgers a fost căsătorit timp de 14 ani cu Susan, dar a divorțat în 2015, iar la scurt timp a întâlnit-o pe femeia care în anul 2017 i-a devenit cea de-a doua soție.

Cei doi s-au căsătorit pe malul lacului Loch Lomond din Scoția, într-o ceremonie strălucitoare. Charlotte Searle, o femeie căruia nu-i place să iasă prea mult în evidență, a fost zguduită de sinuciderea fostului ei soț, Steven Hind, la un an după ce și-a legat destinele de fostul antrenor de la Liverpool, Celtic Glasgow și Leicester City

rodgers
Brendan Rodgers și Charlotte Searle

David Ginola despre Maeva Denat: „Ne-am întâlnit în ziua în care am murit”

Fostul star al fotbalului francez a fost întotdeauna un cuceritor, iar acest lucru nu s-a schimbat nici la cei 55 de ani ai săi. Ginola arată fermecător în ciuda faptului că în 2016 a trăit un goaznic accident. S-a prăbușit pe teren în timpul unui meci, a intrat în stop cardiac, și-a înghițit limba și pentru 8 minute inima sa nu a mai bătut! A fost salvat de intervenția rapidă a unui prieten aflat și el pe teren, care s-a luptat să-i scoată limba, iar apoi medicii au reușit să-l resusciteze la patra încercare.

Dându-și seama cât de aproape a fost de moarte, Ginola a pus capăt vieții de aventurier și a început o relație cu fotomodelul Maeva Denat (33 de ani). Cei doi au un copil născut în 2018, iar starul francez vorbește într-un mod fascinant despre persoana iubită: „Când o prezint pe Maeva oamenilor, le spun «E iubita mea, ne-am întâlnit în ziua în care am murit». Cred că s-ar putea face un scenariu de film pe baza relației noastre”.

ginola 25957
David Ginola și Maeva Denat

Thierry Henry „pozează” iubirea cu Andrea Rajacic, un fotomodel din Bosnia

Fosta mare vedetă a lui Arsenal Londra nu s-a căsătorit nici până acum, la 45 de ani, însă este într-o relație de lungă durată cu Andrea Rajacic, un fotomodel din Bosnia care este cu 9 ani mai tânără.

Henry și frumoasa blondă s-au cunoscut în 2008 și de atunci sunt nedespărțiți și au un băiat, Tristan, născut în 2012. Anterior, starul francez a mai fost căsătorit timp de patru ani cu Claire Merry, alături de care are o fetiță, Tea. Divorțul de prima soție l-a costat pe Henry nu mai puțin de 12 milioane de euro.

thierry henry
Thierry Henry și Andrea Rajacic

Neil Ruddock nu e deloc… dur cu Leah Newman!

Unul dintre cei mai duri fundași din fotbalul englez, Neil Ruddock (54 de ani) a dat marea lovitură în dragoste. Fostul jucător al lui Tottenham, care a apărut și în celebrul reality show „I’m a Celebrity”, se iubește cu fostul fotomodel Leah Newman (41), care a cunoscut celebritatea în emisiuni TV.

Superba blondă a rămas în mintea publicului de la show-ul „Can’t Pay We’ll Take it Away”, în care a aruncat apă peste niște executori judecătorești care au venit la casa ei din Kent. Cei doi au început relația în 2014, iar după nouă ani și-au oficializat dragostea la starea civilă.

rudock 2-e16401
Neil Ruddock și Leah Newman

Peter Shilton a învățat tainele jazz-ului de la Stephanie

Povestea de dragoste dintre legendarul portar al naționalei Angliei (73 de ani) și frumoasa sa soție cu 18 de ani mai tânără poate fi oricând o poveste de film. Stephanie, fostă cântăreață de jazz, a acceptat în 2016 cererea în căsătorie a lui Peter, iar cei doi sunt văzuți mai tot timpul îmbrățișându-se tandru.

Și pentru că dragostea învinge orice limită și diferență de vârstă, cei doi au decis să lucreze împreună și au deschis propria firmă de consultanță. Dar nu totul a fost roz de la început în relația lor. Steph a povestit că l-a bănuit pe Peter de infidelitate, însă a descoperit că acesta era dependent de jocurile de noroc și pierduse milioane de lire sterline la cazino. În loc să fugă mâncând pământul, femeia a dus o luptă acerbă și a reușit să-l aducă pe fostul portar pe drumul cel bun.

shilton 0931_006
Peter Shilton și Stephanie

David Seaman și Frankie Poultney au dansat… pe gheață!

Fostul portar al lui Arsenal (59 de ani) și partenera sa s-au întâlnit pentru prima dată în 2008 la reality show-ul „Dancing On Ice” (Dansând pe gheață).

seaman PICT00
David Seaman și Frankie Poultney

În ciuda diferenței de vârstă de 10 ani, cei doi s-au descurcat pe… gheață și s-au îndrăgostit unul de altul în timpul turneului pe care l-au avut cu emisiunea TV. S-au căsătorit în 2015, la Dormy House din Cotswolds.

ADVERTISEMENT