Life

Lovitură de proporții pentru Loredana Chivu. Ce au decis magistrații în cadrul procesului pe care vedeta l-a avut cu fostul iubit

Decizie definitivă în procesul dintre Loredana Chivu și fostul ei iubit. Ce va fi nevoită vedeta să facă acum, după verdictul magistraților.
15.03.2024 | 22:33
Lovitura de proportii pentru Loredana Chivu Ce au decis magistratii in cadrul procesului pe care vedeta la avut cu fostul iubit
Loredana Chivu a primit o veste proastă din partea magistraților. Sursa foto: Freepik, Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anul 2023 a reprezentat o perioadă grea pentru Loredana Chivu. Fosta asistentă TV a avut probleme mari cu iubitul ei și s-a trezit cu executorul judecătoresc la ușă. Loredana nu a vrut să se dea bătută, așa că și-a căutat dreptatea în instanță. După luni lungi de așteptări, vedeta a primit verdictul din partea magistraților.

Loredana Chivu a rămas fără niciun bun după ce toate i-au fost confiscate de executorul judecătoresc

Loredana Chivu a fost în centrul atenției în anul 2023. De obicei, fosta asistentă TV fura privirile tuturor cu aparițiile ei sexy. Însă, anul trecut, liniștea și fericirea vedetei au fost umbrite chiar de fostul ei iubit.

ADVERTISEMENT

În luna august a anului trecut, Loredana Chivu a avut parte de una dintre cele mai neplăcute vizite din viața ei. Blondina s-a trezit la ușă cu executorul judecătoresc care venise să pună sechestru pe toate bunurile ei din Pipera.

La acel moment, fosta asistentă TV a avut o criză de nervi și de furie. Nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă. Pentru că nu a fost de acord să piardă toate bunurile, aceasta a promis că le va recupera, motivând că sunt cumpărate din banii ei.

ADVERTISEMENT

Iubitul vedetei de la acea vreme, Dani Leș a fost cel care a venit cu executorul judecătoresc acasă la vedetă. Loredana nici nu a vrut să audă de așa ceva și a ripostat. Din păcate pentru ea, totul a fost în zadar, așa că s-a văzut nevoită să apeleze la instanța de judecată.

Fosta asistentă TV a declarat, anul trecut, că iubitul ei a recurs la un astfel de gest doar pentru a profita de pe urma ei. Loredana susținea că Dani Leș își dorește să fie celebru și că din acest motiv a creat scandal.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a pierdut procesul cu fostul iubit, iar decizia magistraților este una definitivă

Atunci când a decis să se prezinte în fața magistraților, Loredana Chivu a fost sigură pe ea. Fosta asistentă TV era convinsă că își va recupera toate bunurile confiscate și că îl va face pe iubitul ei să regrete. Însă, magistrații au avut un alt verdict pentru blondină.

”O să vedeți că o să câștig și acest proces. Lui așa îi place să apară în presă, îi place să fie un acuzator. Nimic din casă nu este a lui, nu îi aparține, casă este luată pe un credit ipotecar. Eu îmi plătesc lunar casă, el nu are nicio legătură.”. spunea Loredana Chivu, acum ceva timp, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ieri, magistrații au prezentat verdictul în cadrul procesului dintre Loredana Chivu și Dani Leș. Așa cum se poate observa și din documentele încărcate pe portalul instanțelor de judecată, deznodământul nu este deloc în favoarea fostei asistente TV.

Magistrații au obligat-o pe Loredana Chivu să plătească toate cheltuielile de judecată, mai exact, 5.000 de lei. Lovitura grea abia de acum urmează, căci s-a magistrații au decis ca Loredana să nu primească niciun bun înapoi. Decizia este una definitivă, așa că vedeta nu are decât să se conformeze.

ADVERTISEMENT
Tags: