Life

Lovitură grea primită de Dana Budeanu în urmă cu un an. Cum a anunțat Pro TV încheierea colaborării cu creatoarea de modă

31.10.2020 | 13:47
Lovitura grea primita de Dana Budeanu in urma cu un an Cum a anuntat Pro TV incheierea colaborarii cu creatoarea de moda
ADVERTISEMENT

A trecut un an de când Pro TV a anunțat că a încheiat colaborarea cu Dana Budeanu, după ce postul de televiziune a considerat nepotrivite postările creatoarei de modă cu privire la Asociația ,,Dăruiește Viață”.

Dana Budeanu este cunoscută în mediul online pentru postările sale acide la adresa diverselor persoane sau asociații și, se pare că nici Asociația ,,Dăruiește Viață”, promovată de Pro TV,  nu a fost scăpată de comentariile designerului.

ADVERTISEMENT

Postul de televiziune Pro TV a anunțat, printr-un comunicat oficial, că a întrerupt colaborarea cu Dana Budeanu, începând cu data de 30 octombrie 2019.

Lovitură grea primită de Dana Budeanu în urmă cu un an. Cum a anunțat Pro TV încheierea colaborării cu creatoarea de modă

În urmă cu un an, specialista în modă Dana Budeanu, i-a șocat pe internauți după ce a postat un mesaj pe contul ei oficial de Facebook, în care le-a jignit pe Oana Gheorghiu și pe Carmen Uscatu, fondatoarele Asociației ,,Dăruiește Viață”. Mesajul nu le-a vizat doar pe cele două, ci și pe cei peste 260.000 de romani care au donat pentru proiect.

ADVERTISEMENT

De asemenea, 1.700 de companii au donat pentru construirea spitalului oncologic pentru copii, iar, în luna august a anului trecut, celebra trupa Metallica a donat suma impresionantă de 250.000 de euro pentru viitorul spital.

Dana Budeanu este o prezență controversată în mediul online, publicând adesea mesaje și fotografii acide la adresa persoanelor publice sau la adresa liderilor politici. Ca urmare a ironiilor referitoare la asociația susținută de Pro TV, încheierea colaborării a fost anunțată pe pagina oficială de Facebook a emisiunii ,,Vorbește Lumea”.

ADVERTISEMENT

,,PRO TV este liderul televiziunilor din Romania si a sustinut dintotdeauna cauze care au adus schimbari reale in vietile oamenilor, fie ca vorbim despre lupta impotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonati sau protectia mediului inconjurator.

PRO TV inspira romanii sa fie mai buni prin divertisment de calitate, informatie si ne dorim ca valorile pe care le promovam, printre care se afla onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea sa se reflecte si in actiunile partenerilor nostri”, a specificat Pro TV într-un comunicat oficial al postului tv.

ADVERTISEMENT