Life

Lovitură pentru Oana Zăvoranu! Ce-i pregătesc ”divele” luate la rost pe Instagram vedetei

12.12.2020 | 19:31
Lovitura pentru Oana Zavoranu Cei pregatesc divele luate la rost pe Instagram vedetei
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a atacat în ultimele săptămâni vedetele și influencerele autohtone, acestea aliindu-se recent pentru a-i pregăti o lovitură de proporții actriței din serialul „Sacrificiul”. Se pare că „divele” luate la rost pe Instagram sunt hotărâte să-și facă dreptate. 

Christina Ich este una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care a fost atacată de brunetă în repetate rânduri, iubita lui Alex Pițurcă pregătind alături de alte colege de breaslă o lovitură la adresa fostei soții a lui Pepe.

ADVERTISEMENT

Mai multe influencere se pregătesc să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu, acestea consultându-se pentru a li se face dreptate în scandalul pe care vedeta Antenei 1 l-a iscat odată cu comentariile pe care le face la adresa lor, în mediul online.

Oana Zăvoranu, dată în judecată de vedetele criticate în mediul online?

„Cristina Ich și alte influencerițe extrem de cunoscute au discutat și ar intenționa să o dea pe Zăvo în judecată. Acestea se consultau în privința a ceea ce au de făcut pe cale legală și chiar se gândeau să deschidă un proces «la comun» contra ei.

ADVERTISEMENT

Probabil în curând se vor decide exact cum vor acționa”, spun mai multe surse din showbiz, notează ciao.ro.

Decizia a fost luată după ce „divele” au fost „terfelite” pentru faptul că promovează produse pe rețelele de socializare, aceasta nefiind o muncă demnă de laudă. Printre cele criticate dur se numără Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Oana Roman, Carmen Grebenișan sau Raluca Pastramă.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Oana Zăvoranu despre Christina Ich în urmă cu câteva săptămâni

„O altă influenceriță care nu are vorbițele la ea, puțin mobilată la mințic, subțire din toate punctele de vedere și «murdărită» rău la guriță de limbi… străine.

Vai mămica ei, dacă vă recomandă ceva, să fugiți… sau să cumpărați dacă atâta vă duce capu… dar să nu plângeți după bani”, spunea Oana Zăvoranu despre Christina Ich recent.

ADVERTISEMENT

Replica frumoasei brunete nu a întârziat să apară, vedeta, pe numele din buletin Cristina Micu, mărturisind că actrița nu are cum să înțeleagă ce înseamnă crearea de conținut, Instagramul nefiind un loc numai pentru „a arunca urcă și a te scobi în nas”. 

ADVERTISEMENT