Life

Lovitură totală pe piața rețelelor de socializare. Gigantul care va avea rezultate live. Scorurile vor fi accesibile imediat

Lovitură pe piața rețelelor de socializare. Aplicația care va afișa scoruri live ale meciurilor. Vor fi accesibile imediat.
01.04.2024 | 12:23
Lovitura totala pe piata retelelor de socializare Gigantul care va avea rezultate live Scorurile vor fi accesibile imediat
Platforma de socializare unde se vor putea vedea scoruri live. Sursa foto: G4Media
ADVERTISEMENT

O rețea de socializare, lansată de curând, va începe să afișeze scoruri live pentru meciurile de baschet NBA. Anunțul a fost făcut de Mark Zuckerberg, fondatorul Meta. Tot el promite și că se vor vedea mai multe ligi, în viitorul apropiat.

Ce aplicație va afișa live scorurile meciurilor de baschet NBA

Fanii meciurilor de baschet NBA vor avea ocazia să afle scorurile fără a le mai căuta pe site-urile oficiale sau de la TV. O aplicație apărută anul trecut și care face parte din Meta va ”aduce” utilizatorilor toate rezultatele.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre platforma de socializare Threads, care se poate accesa prin intermediul Instagram. Dacă te întrebi cum vei descoperi scorurile pe Threads, în primul rând ai nevoie de un cont. Ulterior, în timpul unui meci poți căuta echipele și vei fi ținut la curent cu actualizările.

Dacă se întâmplă să fi ratat meciul, atunci Threads îți va arăta rezultatul final. Aplicația copiază oarecum vechiul Twitter, în prezent cunoscut ca ”X”, aici la fel afișându-se scorurile live ale meciurilor de baschet, din 2017 chiar.

ADVERTISEMENT

Scorurile vor avea în dreptul lor logo-urile echipelor care s-au întrecut și o descriere a lor. Aceasta va putea fi citită doar dacă se apasă pe logo, care va produce o redirecționare automată. Odată cu acest demers, Threads împreună cu Instagram renunță la a mai afișa un alt tip de conținut.

Concret, cei din spatele Threads și Instagram au decis să nu mai recomande conținut politic oamenilor, după ce au ajuns la concluzia că sportul poate atrage la fel de mult atenția și poate spori activitatea platformelor. În același timp, cataloghează domeniul mai decent.

ADVERTISEMENT

Un purtător de cuvânt al Threads a spus pentru Engadget că baschetul ”a devenit unul dintre subiectele cele mai populare”, dar și că ”NBA Threads a devenit una dintre cele mai active comunități sportive ale aplicației”.

Când a apărut Threads

Threads a apărut în România în decembrie 2023. Este similar cu platforma X, așadar s-a iscat o competiție între ele. Pe Threads, se pot trimite mai rapid mesaje, video-uri și, pe baza informațiilor de pe Instagram, Threads afișează și starea utilizatorului.

ADVERTISEMENT

Asemeni Instagram, Threads permite postarea unor ”povești” și selectarea persoanelor care să le poată vizualiza sau nu. Threads a fost lansat mai întâi în SUA, în vara lui 2023 și încă de la primele cinci zile ale apariției a câștigat 100 de milioane de utilizatori.

ADVERTISEMENT