Life

Lovitură uriașă pentru Tzancă Uraganu! Poliția i-a oprit concertul în aer liber din București. Ce s-a întâmplat cu banii strânși

Tzancă Uraganu nu și-a putut duce la bun sfârșit evenimentul organizat într-un club din sectorul 2 din București, după ce oamenii legii au ajuns la fața locului.
23.06.2022 | 12:55
Lovitura uriasa pentru Tzanca Uraganu Politia ia oprit concertul in aer liber din Bucuresti Ce sa intamplat cu banii stransi
Poliția a descins la concertul lui Tzancă Uraganu, din București. Banii au fost confiscați. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Poliția a descins la concertul manelistului la care au luat parte zeci de oameni, în aer liber. Petrecăreții au plătit bilete pentru a-l vedea pe îndăgitul cântăreț de muzică de petrecere, dar finalul nu a fost deloc cel așteptat.

Poliția a descins la concertul lui Tzancă Uraganu, din București. Banii au fost confiscați

Tzancă Uraganu nu și-a putut duce la bun sfârșit concertul programat pentru seara de miercuri, 22 iunie 2022. Oamenii legii au venit la locație imediat ce au primit o reclamație și au găsit mai multe nereguli.

ADVERTISEMENT

Foarte multe persoane au fost amendate și s-a constatat că respectivul club avea suspendată activitatea încă din luna mai a acestui an. În plus, localul s-a ales cu prelungirea suspendării activității în continuare.

Concertul lui Tzancă Uraganu, pe numele său Andrei Velicu, a fost întrerupt imediat. Potrivit ziare.com, banii încasați de pe urma vânzării de bilete, 3.710 de lei, au fost confiscați de polițiștii de la secție din sectorul doi din București, care au întocmit raportul.

ADVERTISEMENT

Amenzi uriașe după concertul susținut de Tzancă Uraganu

De asemenea, au fost date patru amenzi contravenționale, în valoare totală de 32.000 de lei, pentru mai multe abateri, printre care se numără tulburarea liniștii publice, concert ilegal și pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială.

„La data de 22 iunie, poliţiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2 și polițiști din cadrul Secției 8, în colaborare cu reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă București, Poliției Locale Sector 2 și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București, au acționat la o adresă din sectorul 2, unde a avut loc un concert.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor efectuate,s-a constatat faptul că operatorul economic, care a pus la dispoziție spațiul pentru organizarea evenimentului, avea activitatea suspendată din luna mai, acesta desfășurând în continuare activitate comercială, fără respectarea prevederilor legale”, a transmis Poliția Capitalei.