Sport

LPF a anunțat programul restanțelor din SuperLiga. Când are loc Hermannstadt – FCSB

LPF a anunțat programul partidelor restante din SuperLiga. Când au loc meciurile Hermannstadt - FCSB sau CFR Cluj - Sepsi.
04.09.2023 | 20:23
LPF a anuntat programul restantelor din SuperLiga Cand are loc Hermannstadt  FCSB
LPF a anunțat programul meciurilor restante din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a făcut public programul etapei a 9-a din SuperLiga, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat programul pentru partidele amânate ale echipelor românești care au evoluat în preliminariile cupelor europene.

LPF a anunțat programul partidelor restante din SuperLiga. Când are loc Hermannstadt – FCSB

FCSB, Farul și Sepsi, reprezentantele României în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League, și-au amânat partidele din campionat din etapa a 5-a, respectiv etapa a 7-a în vederea pregătirii meciurilor din preliminariile celei de-a treia competiții europene.

ADVERTISEMENT

În colaborare cu deținătorul drepturilor tv pentru meciurile din SuperLiga, LPF a anunțat programul meciurilor amânate. Astfel, Hermannstadt – FCSB, duel programata în etapa a 5-a, va avea loc joi, 21 septembrie, de la ora 20:00.

Deși are un meci mai puțin, formația pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii se află pe primul loc în campionat, cu 18 puncte adunate în 7 partide.

ADVERTISEMENT

Programul meciurilor amânate din SuperLiga. Anunțul LPF

Următorul duel restant din SuperLiga va avea loc joi, 5 octombrie. CFR Cluj o înfruntă pe Sepsi în etapa cu numărul 5. Ora de disputare va fi anunțată ulterior de LPF. Formația antrenată de Andrea Mandorlini ocupă locul secund în ierarhie, cu 16 puncte în 7 meciuri.

Sepsi a înregistrat o amânare în SuperLiga și înaintea meciului retur cu Bodo/Glimt. Covăsnenii, eliminați dramatic în play-off-ul UEFA Conference League de norvegieni, vor evolua joi, 19 octombrie, în deplasare cu Poli Iași, în etapa a 7-a a SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Ultima restanță din campionat va avea loc joi, 26 octombrie. Farul, care a pierdut returul cu HJK Helsinki, scor 0-2, și a fost eliminată în play-off-ul UEFA Conference League, o va înfrunta pe UTA Arad pe teren propriu. Orele de disputare are partidelor vor fi, de asemenea, anunțate ulterior.

Programul etapei a 9-a din SuperLiga

Campionatele europene vor intra în pauză ca urmare a meciurilor echipelor naționale în preliminariile pentru calificarea la Euro 2024 din Germania. LPF a făcut public programul etapei a 9-a din SuperLiga care va avea loc în intervalul 15-18 septembrie.

ADVERTISEMENT

Derby-ul Dinamo – FC U Craiova 1948 va avea loc vineri, 15 septembrie, ora 21:30, în timp ce Universitatea Craiova o înfruntă pe Sepsi, sâmbătă, 16 septembrie, ora 21:30. Derby-ul rundei are loc duminică, 17 septembrie, ora 21:45 între Farul și FCSB.

Programul etapei a 9-a din SuperLiga:

Vineri, 15 septembrie

  • Ora 18:30 UTA Arad – U Cluj
  • Ora 21:30 Dinamo – FCU Craiova 1948

Sâmbătă, 16 septembrie

  • Ora 21:30 Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe

Duminică, 17 septembrie

  • Ora 15:00 FC Hermannstadt – FC Voluntari
  • Ora 19:15 Oțelul Galați – Rapid
  • Ora 21:45 Farul – FCSB

Luni, 18 septembrie

  • Ora 18:30 Politehnica Iași – FC Botoșani
  • Ora 21:30 CFR Cluj – Petrolul Ploiești

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,55 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT