Sport

LPF a anunțat programul ultimei etape din SuperLiga. Când se joacă Farul – Rapid și FCSB – Sepsi. Situație specială pentru FC U Craiova 1948

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a stabilit programul rundei cu numărul 30, ultima, din SuperLigă. Farul Constanța - Rapid și FCSB - Sepsi sunt cele mai interesante dueluri.
28.02.2023 | 09:36
LPF a anuntat programul ultimei etape din SuperLiga Cand se joaca Farul  Rapid si FCSB  Sepsi Situatie speciala pentru FC U Craiova 1948
LPF a anunțat programul etapei cu numărul 30 din SuperLiga. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

LPF a anunțat programul și orele de disputare ale meciurilor din etapa cu numărul 30, ultima a sezonului regular din SuperLigă. FCSB încheie pe teren propriu, în compania celor de la Sepsi, în timp ce derby-ul rundei are loc la malul mării și le pune față în față pe Farul și Rapid.

A fost stabilit programul etapei cu numărul 30 din SuperLiga. Când are loc Farul Constanța – Rapid

Ultima etapă din SuperLiga este deschisă de partida FC Botoșani – CS Mioveni, programată vineri, 10 martie, de la ora 17:30. Derby-ul rundei este reprezentat de confruntarea pe care o vom putea urmări încă de două ori în play-off, Farul Constanța – Rapid. Meciul va avea loc sâmbătă, 11 martie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Gică Hagi este în continuare lider în campionat, iar „Regele” este încrezător înaintea finalului sezonului regular. La conferința de presă premergătoare duelului cu Sepsi în etapa 28 din SuperLiga, fostul mare internațional a dat cărțile pe față, mărturisind că Farul este echipa cu cel mai bun joc și cea care merită să câștige titlul.

Un alt meci interesant le are protagoniste pe Universitatea Craiova și UTA Arad. Partida va avea loc vineri, 10 martie, de la ora 20:30. Oltenii au nevoie de o victorie pe „Ion Oblemenco” pentru a-și rotunji punctajul obținut până la startul play-off-ului.

ADVERTISEMENT

LPF a anunțat orele de disputare ale meciurilor din ultima etapă a SuperLigii. Când se joacă FCSB – Sepsi

FCSB încheie sezonul regular pe teren propriu împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi se află în luptă cu FC U Craiova 1948 pentru ultimul loc ce asigură prezența în play-off. Duelul va avea loc duminică, 12 martie, de la ora 21:00.

În aceeași zi joacă și FC U Craiova 1948, în deplasare, împotriva celor de la Hermannstadt. Partida este programată de la ora 18:15, însă LPF a adăugat o notă importantă dacă cele două formații își vor disputa ultimul loc de play-off până în ultima etapă.

ADVERTISEMENT

În cazul în care echipa finanțată de Adrian Mititelu va rămâne cu șanse la calificarea în play-off până la ultimul meci, duelul cu Hermannstadt se va disputa de la ora 21:00, aceeași oră cu disputa FCSB – Sepsi.

Programul complet al etapei cu numărul 30 din SuperLiga. CFR Cluj încheie runda pe teren propriu cu ”U” Cluj

Etapa 30 din SuperLigă se încheie luni, 13 martie, cu meciurile Chindia Târgoviște – FC Voluntari, de la ora 17:30 și CFR Cluj – ”U” Cluj, de la ora 20:30. Ardelenii lui Dan Petrescu au câștigat categoric pe terenul greu de la Ploiești, scor 2-5 cu Petrolul în etapa 27 din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Totuși, „Bursucul” este nemulțumit pentru că echipa sa a încasat foarte multe goluri în ultimele etape, aspect remarcat și de Gigi Becali. Patronul de la FCSB a precizat că CFR Cluj nu mai este o echipă de speriat pentru că primește goluri foarte ușor.

Programul etapei cu numărul 30 din SuperLiga:

Vineri, 10 martie

  • Ora 17.30 FC Botoșani – CS Mioveni
  • Ora 20.30 Universitatea Craiova – UTA Arad

Sâmbătă, 11 martie

  • Ora 17.30 FC Argeș – Petrolul Ploiești
  • Ora 20.30 Farul Constanța – FC Rapid 1923

Duminică, 12 martie

  • Ora 18.15 FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948

NOTĂ: Dacă meciul va conta în lupta pentru accederea în play-off, ora de disputare va fi 21.00.

  • Ora 21.00 FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Luni, 13 martie

  • Ora 17.30 Chindia Târgoviște – FC Voluntari
  • Ora 20.30 CFR 1907 Cluj – Universitatea
ADVERTISEMENT