Sport

Dan Petrescu, un car de nervi după victoria categorică de pe terenul Petrolului: „Dacă vom continua așa, ne curățăm!”

Dan Petrescu a fost un car de nervi după victoria CFR-ului în deplasarea de la Ploiești, cu Petrolul, scor 5-2, acuzând și VAR-ul.
27.02.2023 | 22:45
Dan Petrescu un car de nervi dupa victoria categorica de pe terenul Petrolului Daca vom continua asa ne curatam
Dan Petrescu a abordat subiectul arbitrajului la conferința de presă premergătoare duelului CFR Cluj - FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României a vorbit și despre greșelile de arbitraj, fiind nemulțumit pentru că echipa sa nu a primit un penalty în prima repriză. A mai spus că este supărat pentru că Daniel Bîrligea s-a accidentat chiar după gol, comentând și situația lui Cephas Malele, FANATIK dezvăluind în exclusivitate că atacantul își va rezilia contractul cu CFR Cluj.

Dan Petrescu, un car de nervi după Petrolul – CFR Cluj

Dan Petrescu a fost nemulțumit după victoria la scor reușită de CFR Cluj în duelul cu Petrolul: „Mă bucur că am marcat 5 goluri, puteam marca mai multe. Adversarul a fost foarte bine poziționat în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Păcat că nu am primit penalty în prima repriză. E a doua oară când CFR Cluj nu primește un penalty la VAR, deși arbitrul a fost chemat să vadă faza. E bine că nu a influențat rezultatul final. Nu mai înțeleg nimic din VAR-ul ăsta”.

„Sunt supărat că Bîrligea e accidentat, Malele e accidentat-dispărut! Adică e accidentat, asta înseamnă dispărut. Avem meciuri grele, avem timp să ne refacem, dar plătim prețul meciului cu Lazio, avem accidentări. Bîrligea s-a rupt imediat după gol, chiar nu înțeleg, pentru că s-a rupt de 10 ori până acum și l-am trimis peste tot”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Campionatele se câștigă cu apărarea, nu cu atacul!”

Despre Malele trebuie să întrebați clubul, eu sunt antrenorul. Cei din club ar trebui să povestească ce se întâmplă. Eu sunt supărat că am luat două goluri. Sunt fericit, dar dacă luăm două goluri, nu câștigăm campionatul.

În timp ne curățăm dacă primim două goluri. Campionatele le câștigă apărarea, nu atacul. Parcă eram visători pe teren. Ciprian a fost extraordinar și astăzi.

ADVERTISEMENT

Nu îmi place cum a fost făcută programarea, ei au 7 zile la dispoziție, noi avem doar 2 zile, spuneți-mi și mie cum e asta”, a mai spus Dan Petrescu, la finalul meciului dintre Petrolul și CFR Cluj.

„Ne bucurăm pentru victorie, cred că la golul doi al nostru arbitrul a luat cea mai bună decizie, mai ales că au verificat mult faza. E drept că și eu am avut suspiciuni, însă consider că decizia a fost luată bine.

ADVERTISEMENT

Sunt bucuros că nu au existat alte faze controversate, îmi pare rău că s-a accidentat Bîrligea. Petrolul nu este o echipă slabă, chiar a pus probleme. Fanii trebuie să se unească, pentru că echipa are tradiție și un stadion frumos.

Cred că noi ne-am prezentat bine și după ce evoluezi bine cu echipe precum Lazio e mai greu să joci împotriva CFR-ului când e într-o astfel de formă”, a spus și Cristi Balaj, președintele campioanei României.

ADVERTISEMENT