Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali râde de rivale după CFR Cluj – FCSB 0-1: ”Luam campionatul și dacă se mai înjumătățeau o dată punctele”

Gigi Becali s-a arătat entuziasmat la FANATIK SUPERLIGA de victoria din meciul CFR Cluj - FCSB 0-1 și nu a ratat ocazia de a pune sare pe rana rivalelor din campionat.
14.04.2024 | 23:28
Gigi Becali rade de rivale dupa CFR Cluj  FCSB 01 Luam campionatul si daca se mai injumatateau o data punctele
Gigi Becali s-a arătat entuziasmat la FANATIK SUPERLIGA de victoria din meciul CFR Cluj - FCSB 0-1 și nu a ratat ocazia de a pune sare pe rana rivalelor din campionat. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” s-au impus în Gruia după un gol senzațional reușit de Florinel Coman din lovitură liberă și au acum un avans de 13 puncte în clasament față de clujeni și de Universitatea Craiova.

Bășcălie făcută de Gigi Becali de rivale după CFR Cluj – FCSB 0-1

La finalul partidei CFR Cluj – FCSB 0-1, din etapa a 4-a a play-off-ului din SuperLiga, finanțatorul Gigi Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA și a trimis ”înțepături” la adresa rivalelor care nu au putut să țină pasul cu formația sa.

ADVERTISEMENT

”Alo? Alo? Ați văzut un cal maro? Era 1-0 și trebuia să ținem de rezultat, dar ocaziile le-am avut tot noi. Ei n-au avut nicio ocazie, noi am avut bare, a ratat Olaru. Să ai 16 puncte față de Rapid… Îți dai seama?

Panduru i-a zis lui MM (n.r. – Mihai Stoica) înainte să înceapă play-off-ul că dacă se mai înjumătățesc o dată punctele, tot noi o să luăm campionatul”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum poate deveni FCSB campioană matematic

Ajunsă să aibă 13 puncte avans față de următoarele clasate în SuperLiga, FCSB poate deveni campioană chiar etapa viitoare, după derby-ul cu Rapid, programat sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Roș-albaștrii pot câștiga titlul după o pauză de 9 ani. Și o pot face în weekend-ul viitor dacă Farul o încurcă vineri pe CFR Cluj, la Ovidiu. Dacă ardelenii nu câștigă la Ovidiu, iar FCSB o învinge pe Rapid soarta titlului este pecetluită încă de la jumătatea play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Imediat după fluierul final al lui Sebastian Colțescu de la meciul cu CFR Cluj, Florinel Coman a aruncat unor fani din tribună tricoul și o pereche de ghete, apoi a intrat în tunel pentru a merge la vestiare.

Florinel Coman, desemnat cel mai bun jucător de pe teren, n-a stat mult la vestiare! După câteva minute s-a întors pe gazon pentru a merge alături de colegii săi de echipă să salute galeria prezentă la Cluj.

ADVERTISEMENT

Pe finalul jocului, mai mulți suporteri prezenți la tribuna a doua l-au aplaudat pe Florinel Coman în momentul în care a fost schimbat, motiv pentru alți fani ai ardelenilor aflați în aceeași zonă să-i ia la rost. Pentru a evita orice scandal, Jandarmeria a decis să trimită un cordon serios în acea zonă. Aceștia s-au poziționat și, din fericire, scandalul n-a escaladat.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,10 este cota pentru ”X solist la pauză” la meciul FCSB - Rapid