Sport

LPF a luat decizia finală! La ce oră vor fi programate meciurile pentru a avea acces spectatorii pe stadioane: „Am vorbit cu televiziunile!”. Exclusiv

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK modul în care vor fi programate meciurile din Liga 1, astfel încât suporterii să aibă acces pe stadioane.
03.12.2021 | 16:49
LPF a luat decizia finala La ce ora vor fi programate meciurile pentru a avea acces spectatorii pe stadioane Am vorbit cu televiziunile Exclusiv
suporteri
ADVERTISEMENT

Potrivit prevederilor impuse de autorități, din cauza numărul ridicat de infectări cu COVID-19, din țara noastră, accesul spectatorilor la evenimentele sportive se poate realiza doar în intervalul orar 5:00 – 21:00.

Astfel că partidele Farul Constanța – Rapid și FCSB – UTA Arad se vor disputa fără spectatori în tribune, ambele fiind programate să înceapă la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

La ce oră vor fi programate meciurile pentru a avea acces spectatorii pe stadioane

Contactat de FANATIK, Justin Ștefan a anunțat că, începând cu etapa viitoare, meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi programate să înceapă cel mai târziu la ora 20:30, astfel încât spectatorii să aibă acces pe stadioane.

„A fost o discuție astăzi și orele rămân cele stabilite inițial, urmând ca, din etapa viitoare, meciurile să fie programate cel mai târziu de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

A fost o discuție să fie luate toate meciurile la pachet. Dacă se puteau trage toate meciurile înainte de ora 21:00, făceam lucrul acesta. Dacă se puteau trage doar unele meciuri înainte de ora 21:00… am evitat să luăm o astfel de decizie tocmai pentru a nu-i prejudicia pe cei care ar fi jucat după ora 21:00, respectiv pe Farul și pe FCSB.

FCSB, încă de ieri, a anunțat că joacă fără spectatori și că returnează banii. Dar era discuția cu Farul. Deci, dacă puteam să o tragem pe Clinceni, dar nu puteam să o tragem pe Farul, atunci i-am fi neîndreptățit pe cei de la Farul.

ADVERTISEMENT

Dacă nu am putut să-i tragem pe toți, atunci au rămas programările inițiale. Am vorbit cu televiziunile, de etapa viitoare toate meciurile vor fi programate cel mai târziu la 20:30, ca să se plieze pe ceea ce au spus reprezentanții autorităților”, a declarat Justin Ștefan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

FCSB, nevoită să restituie suporterilor banii pe bilete

Din cauza prevederilor impuse de autorități, FCSB a anunțat că va rambursa suporterilor banii obținut de pe urma biletelor vândute pentru meciul cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

„FCSB anunţă că, în urma reinterpretării Hotărârii de Guvern pentru modificarea şi completarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1183/2021, partida cu UTA Arad, de duminică seară (21:30), de pe Arena Naţională, se va disputa, din păcate, fără spectatori”, se arată în comuncatul emis de FCSB.

Peluza Nord, atac la adresa conducerii FCSB

După anunțul potrivit căruia partida FCSB – UTA Arad se va disputa fără spectatori în tribune, ultrașii din Peluza Nord au postat un comunicat dur, pe Facebook, la adresa conducerii FCSB.

Suporterii îi acuză pe conducătorii vicecampioanei României de faptul că nu au luptat pentru ca meciul să fie programat mai devreme de ora 21:00.

„Din nou suntem sufocați de dragostea și atenția conducătorilor frumosului și neprețuitului nostru club, conducători care fac totul pentru SUPORTERI! Astăzi avem posibilitatea să alegem unde vrem să jucăm, oricare stadion gol poate fi gazda noastră! 

Oriunde, inclusiv pe terenul de antrenament al frumoasei baze sportive din sectorul 4. Suntem singura echipa din minunată ligă care joacă fără spectatori! Am fost, rămânem și vom fi cei mai speciali și suntem efectiv copleșiți de implicarea celor care conduc spre performanță acest club!!! 

Este hilar să îi vedem pe cei de la Craiova, Rapid sau alte echipe d-astea de 2 bani ieșind și susținând că echipele lor să joace cu spectatori! Ce idioți să facă scrisori la liga, la guvern, la televiziuni să devanseze ora meciurilor pe care echipele lor le dispută pentru a putea avea spectatori în tribună?! Să iasă în presă sau pe sticlă și să-și susțină suporterii? , e o parte din comunicatul emis Peluza Nord, pe Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 2,15 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT