Sport

LPF, nou anunț despre varianta Ghencea pentru FCSB – Dinamo. Detaliu crucial

Liga Profesionistă de Fotbal a făcut un anunț important pentru FCSB legat de stadionul pe care se va disputa derby-ul cu Dinamo .
15.07.2023 | 19:15
LPF nou anunt despre varianta Ghencea pentru FCSB  Dinamo Detaliu crucial
21 iulie e data la care FCSB trebuie să decidă pe ce stadion va disputa derby-ul cu Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

LPF, prin vocea secretarului general, Justin Ștefan, a dezvăluit că FCSB nu trebuie să anunțe până pe 17 iulie, stadionul pe care va disputa derby-ul cu Dinamo. Detalii de ultimă oră.

LPF, veste bună pentru FCSB: „Pot să aleagă stadionul și cu o zi înainte de meci”

Justin Ștefan a dezvăluit că FCSB nu este presată de timp să anunțe oficial stadionul pe care va juca meciul cu Dinamo: „Nu există un termen limită, având în vedere că, până în momentul de față, cei de la FCSB nu au anunțat niciun stadion pentru meciul cu Dinamo. Rămâne de văzut.

ADVERTISEMENT

Stadionul ‘Steaua’ ar trebui omologat luni, dar, dacă nu s-au înțeles pe parte juridică, e clar că se amână și discuția cu omologarea. În cazul în care nu se joacă pe Ghencea, trebuie să ne comunice alt stadion”.

Oficialul LPF a dezvăluit că FCSB nu a anunțat o altă variantă de arenă deocamdată: „Momentan, nu avem cerere pentru alt stadion decât ‘Steaua’ de la FCSB. Cât timp nu e anunțată o arenă, nu ne putem lega de termenul de zece zile. Ei, teoretic, pot, în cazul de față, să aleagă stadionul și cu o zi înainte de meci, dar nu cred că se va ajunge acolo”.

ADVERTISEMENT

LPF îi liniștește pe fanii FCSB: „N-au cum să piardă cu 3-0 la masa verde”

Secretarul General al LPF nu consideră că FCSB e în pericol din punct de vedere al regulamentului: „N-au cum să piardă cu 3-0 la masa verde, obiectivul nostru este să se joace toate meciurile. Vom discuta cu cei de la FCSB la începutul săptămânii viitoare și vom avea o arenă.

Dacă aleg ‘Arcul de Triumf’, pot juca, nu mai trebuie să-l omologheze, au făcut-o deja cei de la Dinamo. Omologarea e pe arenă, nu pe echipă.

ADVERTISEMENT

Pot veni pe ‘Arcul de Triumf’ dacă se înțeleg cu cei de acolo. Așteptăm să vedem ce stabilesc”, a mai spus Justin Ștefan, conform ProSport.

Mihai Stoica nu crede că sunt șanse ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea: „M-am dus pe fentă și chiar am crezut”

Managerul general al FCSB a dezvăluit că sunt șanse minime ca derby-ul cu Dinamo să se joace în Ghencea: „Eu m-am dus pe fentă și chiar am crezut că jucăm acolo. Există o solicitate care nu poate fi sub nicio formă satisfăcută. 

ADVERTISEMENT

Niciun broker de asigurări nu semnează o poliță de un milion dacă se deteriorează o suprafață de joc. Nimeni nu poate să facă așa ceva. Chestia asta nu a existat în discuțiile preliminare. Există un proces verbal unde nu a existat așa ceva. Solicitarea este absurdă.

Chestia asta nu a existat în discuțiile preliminare. Există un proces verbal unde nu a existat așa ceva. Solicitarea este absurdă”, a spus și Mihai Stoica, la Orange Sport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,25 este cota pentru „total goluri: sub 3,5” la meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

ADVERTISEMENT