Sport

Lucian Burchel, o nouă înțepătură la adresa lui Mihai Pintilii: „Nu mi-a bătut mie obrazul, ci lui! De-asta l-am și invitat la școală”

Lucian Burchel i-a dat o nouă replică lui Mihai Pintilii după declarațiile făcute de acesta la finalul meciului dintre FCSB și Hermannstadt, scor 1-0.
24.01.2023 | 20:48
Lucian Burchel o noua intepatura la adresa lui Mihai Pintilii Nu mia batut mie obrazul ci lui Deasta lam si invitat la scoala
Lucian Burchel, o nouă înțepătură la adresa lui Mihai Pintilii. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Șeful Școlii de Antrenori a spus că Mihai Pintilii nu i-a bătut lui obrazul, ci și l-a bătut singur când a avut o izbucnire nervoasă în scandalul „licenței de antrenor”.

Lucian Burchel, o nouă înțepătură la adresa lui Mihai Pintilii

După ce Lucian Burchel a comentat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI declarațiile tăioase ale lui Mihai Pintilii la adresa sa, acesta i-a dat o nouă replică oficialului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Nu mie mi-a bătut obrazul, el și-a bătut lui obrazul. El și cu Marius Croitoru sunt oameni cu potențial imens în cariera de antrenor.

Nu pot comenta ce a spus Mihai, a fost o ieșire urâtă, dar a fost și o conjunctură pe care o putea evita. De ce să fie suspendat?

ADVERTISEMENT

Nici vorbă, nu poate fi suspendat pentru că a avut declarații cu o anume tentă la Burchel. Și-a pierdut puțin controlul, de-asta l-am și invitat la școală, pentru că se învață comunicarea acolo!”, a mai spus Lucian Burchel, la TV DigiSport.

Ce i-a spus Mihai Pintilii lui Lucian Burchel

La finalul meciului dintre FCSB și Hermannstadt, Mihai Pintilii a vorbit despre Lucian Burchel, ironizându-l pe acesta și declarând că așteaptă să trimită și poliția după el.

ADVERTISEMENT

„Nu m-au deranjat deloc discuțiile. Tam-tam-ul nu își are rostul. Chiar nu vreau să comentez, să îl lăsăm pe domnul Burchel să își facă investigația, să mă caute, să trimită și poliția să mă aresteze, nu am nicio problemă.

Dumnealui știe că am început cursul pentru carnetul de antrenor, nu știu de ce tot insistă. Nu pot să antrenez, așa, să mă dea afară din țară sau să mă aresteze. Ce pot să fac eu. Sincer, nu știu ce să răspund.

ADVERTISEMENT

Doar meciurile vor demonstra. Degeaba spun că am lucrat și am făcut, și luăm gol la un meci din faza fixă. Nu am nicio emoție. E un meci normal, cel mai bun să câștige”, a spus Mihai Pintilii.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FCSB – Farul Constanța!

ADVERTISEMENT