Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Pintilii, sfat de la omul care îl poate face antrenor cu acte în regulă: “Să refuze poziția la FCSB! Impactează negativ pe imaginea lui”. Video exclusiv

Mihai Pintilii a fost sfătuit de Lucian Burchel, directorul Şcolii de Antrenori, să refuze poziţia de la FCSB, mai ales că are un impact negativ asupra imaginii lui.
23.01.2023 | 12:39
Mihai Pintilii sfat de la omul care il poate face antrenor cu acte in regula Sa refuze pozitia la FCSB Impacteaza negativ pe imaginea lui Video exclusiv
Mihai Pintilii, sfat de la omul care îl poate face antrenor cu acte în regulă: “Să refuze poziția la FCSB! Impactează negativ pe imaginea lui”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a făcut iureş pe tema licenţei de antrenor la finalul meciului dintre Hermannstadt şi FCSB, scor 0-1. Antrenorul roş-albaştrilor a declarat că de trei săptămâni directorul Şcolii de Antrenori vorbeşte doar despre el şi ca să fie liniştit, este gata să accepte orice suspendare.

Mihai Pintilii, sfat de la omul care îl poate face antrenor cu acte în regulă: “Să refuze poziţia la FCSB!”

Lucian Burchel, directorul Şcolii de Antrenori, i-a dat replica lui Mihai Pintilii la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Oficialul a declarat că Pintilii ar fi trebuit să refuze funcţia de antrenor principal la FCSB:

ADVERTISEMENT

“Mihai nu este principalul vinovat pentru situaţia asta. El, cu istoricul pe care îl are ca jucător şi potenţialul pe care îl are ca antrenor, ar fi trebuit, din start, să se informeze, să vadă în ce situaţie este pus şi să refuze, pentru că impactează negativ imaginea lui. 

“Există legi, regulamente în România, care trebuiesc respectate”

Asta trebuia să facă el. Dar clubul trebuie să citească cu atenţie cel puţin trei lucruri, care în ultimul timp sunt publice, respectiv, o parte a presei a făcut demersuri în legătură cu situaţia asta către Ministerul Educaţiei, către CNFPA (n.r. Centrul Național de Formare și Perfectionare a Antrenorilor), au obţinut răspunsuri care sunt publice. 

ADVERTISEMENT

Au cerut de la UEFA să dea un răspuns vis-a-vis de licenţiere şi antrenare, din nou, răspunsul a fost foarte clar. Există legi, regulamente în România, care trebuiesc respectate”, a spus Lucian Burchel la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

“De trei săptămâni vorbește doar de Pintilii. Să-mi dea trei ani suspendare”

Mihai Pintilii a început cu dreptul anul 2023, cu o victorie importantă împotriva lui Hermannstadt, scor 1-0. La final, antrenorul FCSB a început un alt “meci”, cu Lucian Burchel:

ADVERTISEMENT

“Nicăieri nu se va ajunge. Nu o să mai spun nimic. Îi las în pace, sunt înscris la şcoala pentru carnetul de antrenor. Dacă el îşi face nume pe spatele meu. Mă bucur că aude lumea de el cu ajutorul meu.

O să am o discuție cu Burchel când o să merg la cursuri. Atât. Ce să discut cu el? Nu am o prietenie cu el. De trei săptămâni vorbește doar de Pintilii. Să-mi dea trei ani suspendare.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu pentru ce m-ar suspenda. Toți se mai ridică de pe bancă. Suntem legați de scaun? Să-mi dea cea mai mare suspendare, să fie el liniştit. Dacă voia să facă ceva bine, ne ajuta. Nu mă simt vânat”, a spus Pintilii.

Pentru FCSB urmează derby-ul cu Farul Constanţa, duminică, de la ora 19:00, pe Arena Naţională. Apoi, roş-albaştrii se vor deplasa la Cluj, pentru meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT