Sport

Lucian Bute, emoționat la revenirea în țară: „Tricolorul și imnul României m-au făcut să fiu mândru!”

Lucian Bute a fost emoționat la revenirea în țară și a mărturisit că tricolorul și imnul României l-au făcut să se simtă mândru.
23.11.2022 | 21:40
Lucian Bute emotionat la revenirea in tara Tricolorul si imnul Romaniei mau facut sa fiu mandru
Lucian Bute, emoționat la revenirea în țară. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pugilistul a vorbit și despre prezența Canadei la Campionatul Mondial din Qatar, recunoscând că și-ar fi dorit să vadă și România la turneul final.

Lucian Bute, emoționat la revenirea în țară

Lucian Bute a fost emoționat la revenirea în țară, spunând cât de mult îl motiva înaintea luptelor sale când auzea imnul României și când se uita la drapelul țării noastre:

ADVERTISEMENT

„Ultima dată când am ajuns în România a fost în 2019, mă bucur mult că am reușit să ajung. Sunt român în sufletul meu și mă bucur de fiecare dată când vin în România.

Am venit să-mi văd părinții, m-am întâlnit cu nașul, am avut niște întâlniri de business. E o mândrie că am reușit să țin centura 5 ani de zile și că mi-am apărat-o de nouă ori”.

ADVERTISEMENT

„Tricolorul și imnul României m-au făcut să fiu mândru chiar dacă boxam în Canada și eram reprezentantul unui club din Canada. Sunt mândru că sunt român, e cel mai important lucru!

Eu mă bucur din tot sufletul că am avut posibilitatea să boxez în România în fața oamenilor de aici, e o mândrie pentru mine”, a mai spus Lucian Bute, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău că România nu e la Campionatul Mondial!”

Lucian Bute a continuat și a vorbit despre Campionatul Mondial din Qatar, acolo unde Canada s-a calificat și va evolua într-o grupă cu Belgia, Maroc și Croația. Pugilistul a explicat că fotbalul din Canada s-a dezvoltat mult în ultimii ani, iar rezultatele pozitive nu sunt întâmplătoare.

„Fotbalul canadian s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Lucrurile au evoluat, avem sportivi de valoare și acolo. Mă bucur că e la Campionatul Mondial.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că nu e și România, dar poate la următorul Campionat European sau la următorul Campionat Mondial să fim și noi acolo”, a mai spus plin de optimism Lucian Bute.

ADVERTISEMENT