Life

Lucian Mîndruță, apel disperat transmis în urmă cu puțin timp: ”Se luptă cu un cancer”

Lucian Mîndruță a făcut un apel disperat în urmă cu foarte puțin timp. O celebră prezentatoare de știri are cancer și e nevoie de ajutor.
24.08.2023 | 15:48
Lucian Mindruta apel disperat transmis in urma cu putin timp Se lupta cu un cancer
Lucian Mândruță, apel disperat transmis în urmă cu puțin timp. Sursă foto: Facebook, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lucian Mîndruță a făcut un apel disperat în urmă cu puțin timp. Acesta anunță că o celebră prezentatoare de știri de radio a fost diagnosticată cu cancer, iar pentru ea lupta continuă după câțiva ani.

Lucian Mîndruță, apel disperat

Într-o postare pe contul personal de socializare, Lucian Mîndruță face apel la toți cei care pot ajuta să se implice. Alina Vancia, prezentatoarea de știri de la Digi FM, are cancer.

ADVERTISEMENT

Deși aceasta nu a vrut niciodată să vorbească despre lupta pe care o duce cu această boală nemiloasă, se pare că acum are nevoie de ajutor. Tocmai din test motiv, Lucian Mîndruță a făcut public cazul ei.

Potrivit acestuia, prezentatoarea știrilor de la radio este la a treia bătălie cu această boală nemiloasă. Mai mult de atât, a suferit până cum mai multe intervenții chirurgicale, iar acum, lupta continuă.

ADVERTISEMENT

Alina Vancia are cancer

Se pare că în cazul Alinei Vancia, trebuie efectuată o nouă operație pentru scoaterea unui nodul de pe ficat. Suma necesară este de câteva mii de euro și tocmai din acest motiv, e nevoie de un ajutor financiar suplimentar.

Lucian Mîndruță a făcut apel la toți cei care îl urmăresc să distribuie postarea. Totodată, el a lăsat și câteva date bancare, în speranța că oamenii generoși vor putea să ofere oricât de puțin pentru a o ajuta pe colega sa.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, aș vrea să ajutăm o voce să ne vorbească sănătoasă mai departe. O voce de radio. O știți, sigur după timbru, dar cred că și după nume: Alina Vancia. Ce nu știți e că se luptă cu un cancer și e la a treia bătălie. Chirurgie de colon, citostatice, o pauză și o speranță și acum iar… iar e nevoie de chirurgie. Acum trebuie scos un nodul de pe ficat.

Așadar vă cer eu un mic ajutor, că ea nu vrea să zică nimic. Poate reușim să strângem împreună măcar o parte din suma necesară operației și mai ales recuperării, aproximativ 5000 euro, la prima strigare. În primul comentariu sunt datele de IBAN ale Alinei.

ADVERTISEMENT

Știu că sunteți ori după vacanțe, ori în vacanțe, ori vă pregătiți de vacanțe, dar sper să găsiți un colț de buzunar sau măcar un share și pentru Alina noastră de la radio. Mulțumesc!”, a scris Lucian Mîndruță pe pagina sa de Facebook. Menționăm că și Theo Rose a făcut un apel anterior tot cu privire la cazul unui copil diagnosticat cu o boală gravă. 

ADVERTISEMENT