Sport

Luis Phelipe, uimit de nivelul ridicat întâlnit la FCSB: “Îmi este greu să mă adaptez”

Luis Phelipe a început deja pregătirea alături de FCSB și a dezvăluit cum se simte alături de noua sa formație. Brazilianul trage tare pentru a fi la nivelul colegilor săi.
13.01.2024 | 21:15
Luis Phelipe uimit de nivelul ridicat intalnit la FCSB Imi este greu sa ma adaptez
Luis Phelipe a oferit primele impresii dupa ce s-a antrenat alaturi de FCSB. foto: FCSB TV
ADVERTISEMENT

FCSB a realizat un transfer imporant prin aducerea brazilianului Luis Phelipe de la Poli Iași, contra unei sume de 200.000 de euro, la care se adaugă un procent de 20% dintr-un eventual transfer. Phelipe a început deja pregătirea alături de formația lui Gigi Becali.

Luis Phelipe a ajuns la FCSB contra sumei de 200.000 de euro

“Sunt foarte fericit să fiu aici și să încep cantonamentul alături de noii mei colegi, noii mei prieteni. Este o săptămână grea pentru mine și pentru toți jucătorii, dar trebuie să fim pregătiți pentru meciurile care urmează.

ADVERTISEMENT

Este foarte diferit, antrenamentele sunt mult mai grele și mai intense decât la vechea mea echipă și se simte. Pentru mine este greu să mă adaptez, dar toată lumea, de la staff, la jucători, mă ajută să o fac.

Când am venit aici, foarte multă lume mi-a scris pe Instagram: ‘Bine ai venit, trebuie să dai goluri’. E normal, deoarece FCSB este cel mai mare club din România și trebuie să fiu concentrat și să fac jocuri bune pentru echipă și să bucur suporterii”, a declarat Luis Phelipe pentru FCSB TV.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a fixat brazilianului o clauză de 15 milioane de euro

La 22 de ani, Phelipe a impresionat în tricoul echipei din Iași, echipă pentru care a reușit să înscrie 3 goluri în cele 19 meciuri disputate pentru moldoveni. Un aspect cu totul deosebit în acest transfer este clauza de reziliere a contractului lui Luis Phelipe, fixată la impresionanta sumă de 15 milioane de euro.

“Le promit suporterilor că o să fac ce știu să fac. Sunt un jucător care driblează, care trage la poartă, așa că fanii și colegii pot fi siguri că îmi voi da viața pe teren, iar echipa se poate baza pe calitățile mele pentru a câștiga meciuri. 

ADVERTISEMENT

Este foarte important faptul că am familia aproape, pentru că atunci când am o zi proastă îmi văd soția și copilul, iar asta îmi schimbă starea. De aceea este foarte important pentru mine să fie în București. 

Sunt foarte nerăbdător să joc în fața fanilor, pentru că atunci când am jucat împotriva FCSB-ului, nu a fost deloc ușor. Dar acum sunt aici și vreau să dau 100% pentru suporteri și pentru colegii mei”, a punctat Luis Phelipe.

ADVERTISEMENT

Luis Phelipe se poate lăuda cu un salt în clasament impresionant. Brazilianul a terminat anul pe locul 14 alături de Poli Iași și începe 2024 din postura de lider al SuperLigii. FCSB este pe primul loc în clasament cu 44 de puncte în 21 de partide.

ADVERTISEMENT