Sport

Luis Phelipe și Baba Alhassan și-au primit ”botezul” la FCSB. Siyabonga Ngezana și-a încântat colegii

Transferați de ceva vreme la FCSB, Luis Phelipe și Baba Alhassan și-a primit oficial ”botezul” în stagiul de pregătire din Antalya.
11.01.2024 | 22:08
Luis Phelipe si Baba Alhassan siau primit botezul la FCSB Siyabonga Ngezana sia incantat colegii
Transferați de ceva vreme la FCSB, Luis Phelipe și Baba Alhassan și-a primit oficial ”botezul” în stagiul de pregătire din Antalya. Sursă foto: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

Cei doi jucători aduși în tabăra ”roș-albaștrilor” în această iarnă au fost urmăriți de FANATIK la primul antrenament efectuat sub comanda lui Elias Charalambous în cantonamentul din Turcia.

Luis Phelipe și Baba Alhassan au intrat în colectivul FCSB

Mijlocașii Luis Phelipe și Baba Alhassan au fost primiți foarte bine de noii lor coechipieri de la FCSB, dar nu au putut scăpa de tradiționalul ”botez” la care sunt supuși în cele mai multe cazuri jucătorii nou veniți.

ADVERTISEMENT

După ședințele de pregătire din cursul celei de-a treia zi de cantonament, jucătorii vicecampioanei României s-au adunat în sala de mese a hotelului unde sunt cazați în Antalya și i-au primit oficial pe cei doi în familia FCSB.

Luis Phelipe și Baba Alhassan au fost nevoiți să cânte câte o melodie la alegere. Brazilianul a interpretat piesa ”Ai Se Eu Te Pego” a lui Michel Telo, în timp ce ghanezul a fredonat o melodie din țara sa natală.

ADVERTISEMENT

Cu o întârziere de 6 luni, fundașul Siyabonga Ngezana și-a primit și el ”botezul” la FCSB. Sud-africanul a cântat hit-ul ”Man Down” al Rihannei. Spectacolul susținut de cei trei a creat amuzament în rândul colegilor, care i-au aplaudat frenetic și au ținut ritmul alături de aceștia.

FCSB vrea un atacant spaniol

FCSB a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor din iarnă. Patronul Gigi Becali a confirmat transferul fundașului dreapta ghanez Nana Antwi, în vârstă de 23 de ani printr-o scurtă reacție pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Florin Vulturar a rezolvat transferul. Băiatul vine de acum. Ajunge direct în cantonamentul nostru din Turcia”, a declarat Becali. Din informațiile FANATIK, FCSB le-a plătit 50.000 de euro celor de la Urartu pentru a-l lăsa liber pe fotbalistul ghanez.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că FCSB urmează să-l transfere pe Nana Antwi, fostul adversar al lui Gică Hagi din UEFA Conference League. Fundașul dreapta intrase în ultimele 6 luni de contract cu Urartu.

ADVERTISEMENT

FCSB se află în căutarea unui vârf de careu ca ”înlocuitor” pentru Andrea Compagno și din informațiile FANATIK primul pe listă este Jalen Blesa, un atacant spaniol de 22 de ani (împlinește 23 pe 5 februarie) care joacă în acest moment la Priștina, în Kosovo.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.88 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FCSB - UTA Arad