Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Luis Phelipe, „văzut” prin ochii vestiarului. „Jucător de amicale! Nu mai atacă nici poarta la antrenamente”

Luis Phelipe începe să își piardă încrederea la FCSB încă de la primele confruntări din SuperLiga, iar vestiarul „roș-albaștrilor” îl vede un jucător de amicale.
07.02.2024 | 14:39
Luis Phelipe vazut prin ochii vestiarului Jucator de amicale Nu mai ataca nici poarta la antrenamente
Luis Phelipe, „văzut” prin ochii vestiarului. „Jucător de amicale! Nu mai atacă nici poarta la antrenamente”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de Luis Phelipe după FCSB – Farul Constanța, iar patronul a anunțat că îi va mai acorda doar câteva șanse. FANATIK a aflat în exclusivitate că brazilianul este într-o scădere de formă și la antrenamente, iar vestiarul îl consideră un jucător de amicale.

Luis Phelipe, „văzut” prin ochii vestiarului. „Jucător de amicale! Nu mai atacă nici poarta la antrenamente”

Transferat de la Poli Iași pentru 200.000 de euro, Luis Phelipe începe să piardă din moral la FCSB. Gigi Becali are semne de întrebare în privința brazilianului și anunță la FANATIK SUPERLIGA că următoarele sale evoluții sunt decisive pentru viitorul său.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit că Luis Phelipe are încrederea la pământ și la ședințele de pregătire ale celor de la FCSB. Brazilianul a început să nu mai atace poarta, iar vestiarul i-a pus deja eticheta de jucător de partide amicale mijlocașului trecut și pe la RB Salzurg.

Dacă evoluțiile lui Luis Phelipe nu vor convinge la FCSB, Gigi Becali este gata să îi rezilieze contractul brazilianului, așa cum s-a întâmplat și cu Dorin Rotariu. Acesta a plecat în cele din urmă de la „roș-albaștrii” în această iarnă după o primă parte de sezon modestă.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile nu stau bine nici la antrenamente. Cică Gigi e atât de supărat încât cică îi mai dă două, trei șanse și după îl și reziliază după modelul Dorin Rotariu. Jucător de amicale cică se vorbește, lipsă de încredere totală și la antrenamente, nu mai atacă poartă la antrenamente, nici la antrenamente nu mai are încredere Luis Phelipe.

Pare un jucător de partide amicale, unde nu este presiune. A început să fie catalogat pe la colțuri Luis Phelipe la FCSB deja, nu știu neapărat dacă de colegi, jucători de amicale, fără mentalitate de performanță, de campioni”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită știe unde a greșit FCSB: „L-a văzut Gigi când a dat trei goluri cu Farul și două cu Botoșani”

Vivi Răchită a făcut o comparație între politica de transferuri a celor de la Rapid București și FCSB. Specialistul FANATIK SUPERLIGA este de părere că Gigi Becali s-a grăbit, atunci când l-a transferat pe Luis Phelipe.

„Două cluburi Rapid și FCSB. Pe Burmaz l-au urmărit un an și jumătate, pe Phelipe l-a văzut Gigi când a dat trei goluri cu Farul și două cu Botoșani fără să îl verifice în toate situațiile. Jucătorii tineri și mai ales brazilieni nu sunt constanți, îți face un meci extraordinar, te dă pe spate, dar pe urmă nu este un jucător pe care să te bazezi foarte mult.

ADVERTISEMENT

Două cluburi din România cu abordări total diferite față de ceea ce înseamnă scouting și jucători pe care să îi aducă la echipele lor”, a spus Răchită la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

Cum este văzut Luis Phelipe în vestiarul FCSB

ADVERTISEMENT