Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Câtă răbdare are Gigi Becali cu Luis Phelipe și cu Baba Alhassan? „Asta nu mi-a plăcut” Ce spune de Șut și Miculescu

Gigi Becali a anunţat că noii jucători au câteva meciuri la dispoziţie să îl convingă. Patronul FCSB a dezvăluit că fotbaliştii care pierd uşor mingea, nu au ce căuta la echipă.
30.01.2024 | 23:50
Cata rabdare are Gigi Becali cu Luis Phelipe si cu Baba Alhassan Asta nu mia placut Ce spune de Sut si Miculescu
Câtă răbdare are Gigi Becali cu Luis Phelipe și cu Baba Alhassan? „Asta nu mi-a plăcut” Ce spune de Șut și Miculescu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB este lider autoritar în SuperLiga. Roş-albaştrii au câştigat fără drept de apel meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-0, diferenţa dintre cele două echipe fiind de 16 puncte în acest moment.

Câtă răbdare are Gigi Becali cu Luis Phelipe și cu Baba Alhassan? „Asta nu mi-a plăcut”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că îşi va face o idee despre noile achiziţii după 5-6 meciuri. Totodată, patronul FCSB l-a criticat pe Miculescu pentru că a pierdut uşor mingea, spunând că jucătorii care fac asta nu au ce căuta în echipă:

ADVERTISEMENT

“Nu mă mai bag la asta (n.r. echipa naţională). Omul mi-a spus că nu o face cu răutate, e treaba lui. Şut este numărul 1. La mijlocaşi, cine poate să treacă peste el e Stanciu.

Nu are cine să treacă peste. Cred că îl ia (n.r. la Euro 2024). Nu mi-am dat seama de potenţialul lui Luis Phelipe. Primul meci a fost foarte bun. Acum, a avut şi el o emoţie, a avut un joc mai tare. 

ADVERTISEMENT

“Mi-a plăcut foarte mult de Baba Alhasan la primul meci. Aseară nu mi-a mai plăcut de el”

Întreabă-mă după 5-6 meciuri şi îţi spun. N-ai văzut? Mi-a plăcut foarte mult de Baba Alhasan la primul meci. Aseară nu mi-a mai plăcut de el. Eu imediat îi văd. Pe mine nu mă păcăleşti. 

Miculescu nu înseamnă că dacă a dat un gol, gata. El a pierdut o minge în margine şi nu îmi convine. Poţi să pierzi mingea când dai o pasă greşit, dar dacă o ţii la picior şi ţi-o ia adversarul, la revedere! 

ADVERTISEMENT

“La mine, joci rapid şi nu pierzi mingea. Astea-s două lucruri esenţiale”

Ai terminat-o! Driblezi şi nu ţi-a ieşit driblingul, asta e. Dar dacă îţi ia mingea, nu mai joci la mine. La fel şi la Ovidiu Popescu. Bă, dormi? Du-te şi dormi acasă la tine, nu la fotbal. 

La mine, joci rapid şi nu pierzi mingea. Astea-s două lucruri esenţiale la mine. Se întâmplă să dai pas greşit. Dar dacă ţii mingea, la revedere. Cum să pierzi mingea în tuşă? 

ADVERTISEMENT

Pasează, nu vezi că toţi coechipierii tăi fac asta? De ce o ţii? Pasează. Dacă ai de dat pasă şi nu dai şi o pierzi, vai de capul tău. De ce o ţii? Dacă te bazezi pe tine, driblează”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Câtă răbdare are Gigi Becali cu Luis Phelipe și cu Baba Alhassan? „Asta nu mi-a plăcut”

ADVERTISEMENT
Tags: