Fotbal international

Luis Suarez, dorit insistent de David Beckham la Inter Miami! Atacantul Barcelonei recunoaște: „SUA este o opțiune bună”

02.05.2020 | 18:24
Luis Suarez dorit insistent de David Beckham la Inter Miami Atacantul Barcelonei recunoaste SUA este o optiune buna
ADVERTISEMENT

Luis Suarez este unul dintre jucătorii de bază ai Barcelonei, însă conducerea catalanilor vrea să îl schimbe cu Lautaro Martinez sau cu Pierre-Emerick Aubameyang, motiv pentru care atacantul se gândește la o plecare în SUA, acolo unde este dorit de Inter Miami, echipa lui David Beckham.

Luis Suarez, dorit insistent de David Beckham la Inter Miami

Luis Suarez este dorit insistent la Inter Miami, echipa lui David Beckham și a recunoscut într-un interviu în presa din Spania, că poate fi o opțiune bună pentru el, în cazul în care pleacă de la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

„Nu știi niciodată, am contract cu Barcelona, dar în viitor ar putea fi o ligă atractivă. SUA este o opțiune bună”, a declarat Luis Suarez.

Lautaro Martinez sau Pierre Aubameyang, posibilii înlocuitori ai lui Luis Suarez

Conducerea Barcelonei s-a gândi deja la câteva variante de înlocuire pentru Luis Suarez și anume Lautaro Martinez de la Inter Milano sau Pierre-Emerick Aubameyang de la Arsenal.

ADVERTISEMENT

Pierre-Emerick Aubameyang poate pleca de la Arsenal, chiar dacă este căpitanul echipei. Atacantul din Gabon este nemulțumit de faptul că echipa nu participă în Champions League și simte nevoia unei noi provocări.

Arsenal deja s-a reorientat către un alt atacant, simțind că pot să își piardă căpitanul în această vară.„Tunarii” sunt gata să plătească 25.000.000 de lire sterline pentru Odsonne Edouard, atacantul lui Celtic Glasgow, fosta adversară a CFR-ului din preliminariile Champions League și din grupa din Europa League.

ADVERTISEMENT

Odsonne Edouard este un produs al lui PSG, care a fost adus la Celtic în vara anului 2017. În actualul sezon, Edouard a înscris 27 de goluri și a oferit 19 pase decisive în toate competițiile pentru Celtic.

Atacantul celor de la Celtic a jucat pentru toate naționalele de tineret ale Franței, dar nu a apucat să debuteze pentru naționala mare.

ADVERTISEMENT
  • 13.500.000 de euro este cota de piață a lui Odsonne Edouard, conform transfermarkt.com