Life

Luminița Anghel, acuzată că are prea multe intervenții estetice. Cum a răspuns vedeta criticilor

Luminița Anghel, acuzată că a exagerat cu intervențiile estetice. Modul inedit prin care a decis să răspundă celor care au criticat-o pe rețelele de socializare.
01.08.2022 | 07:45
Luminita Anghel acuzata ca are prea multe interventii estetice Cum a raspuns vedeta criticilor
Luminița Anghel, acuzată că are prea multe intervenții estetice. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Luminița Anghel se confruntă cu un val de critici pe rețelele de socializare. Iată ce replică a avut cântăreața pentru fanii care i-au spus că a exagerat cu operațiile estetice!

Luminița Anghel, criticată pentru că ar avea prea multe intervenții estetice

Luminița Anghel nu a scăpat de gura fanilor de pe rețelele de socializare. Aceasta a fost criticată pentru felul în care arată și chiar unii comentatori au spus că a exagerat cu operațiile estetice.

ADVERTISEMENT

Mai precis, artista a povestit că mulți au acuzat-o că a folosit prea mult acid hialuronic pentru a-l injecta în buze, dar răspunsul acesteia a venit rapid și nimeni nu se aștepta la el!

Pentru a le închide gura criticilor săi, Luminița Anghel a postat o imagine din tinerețea sa, cu care să dovedească că nu a apelat deloc la intervenții de tip estetic.

ADVERTISEMENT

Luminița Anghel, replică pentru cei care o acuză de prea multe intervenții estetice

Cântăreața a publicat o fotografie din 1987, atunci când avea 18 ani, pentru a le arăta criticilor că „nu și-a umflat buzele”, iar fumusețea ei este una naturală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luminita Anghel (@luminitaanghel)

„Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987. Adică acum 35 de ani. Aviz „drăgălașilor” care insistă cu „ți-ai umflat buzele”.

ADVERTISEMENT

Machiajul e conform vârstei și vremurilor (18 ani). Fără gene semipermanente ca acum și filtre. Iar medicina estetică nu intrase la noi în țară”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Luminița Anghel a spus chiar și ce tratament are pentru cei care o critică, lucru pe care nu are de gând să îl suporte: vedeta le dă block pe rețelele de socializare acelor persoane.

ADVERTISEMENT

„Voi cum vă descurcați cu cei care vă spun răutăți? Cu cei care știu mai bine decât voi cum e bine, ce trebuie să faceți, cât ați greșit? Care sunt născuți cu piatra ridicată și abia așteaptă o ocazie? Pentru care sportul principal este ocara? Eu le dau block, voi?”, a maii scris vedeta.

ADVERTISEMENT