Life

Luminița Anghel i-a desființat rubrica lui Măruță. Ce l-a făcut să recunoască despre Andra: “Mi s-a oferit un milion de euro”

12.03.2021 | 17:16
Luminita Anghel ia desfiintat rubrica lui Maruta Ce la facut sa recunoasca despre Andra Mi sa oferit un milion de euro
ADVERTISEMENT

Luminița Anghel a răspuns unei provocări inedite, pusă la cale de către prezentatorul Cătălin Măruță. Vedeta a fost prezentă în această după-amiază de vineri, în studioul de la PRO TV și a testat mai multe preparate, specifice rubricii pe care românii deja o cunosc foarte bine.

Mai exact, Luminița Anghel a putut fi urmărită în rubrica “Spui tot sau îți ia gura foc” și a purtat o discuție foarte neașteptată cu soțul Andrei. Cântăreața de 52 de ani a reușit însă să dea peste cap conceptul acestei rubrici speciale și l-a surprins pe Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Transmisă la început de weekend, rubrica specială a adus până acum față-n față foarte multe vedete românești cu sosurile extrem de picante. Deși a fost constant pusă pe glume, celebra cântăreață a luat foarte în serios provocarea ce îi fusese pusă în față.

Luminița Anghel i-a desființat rubrica lui Măruță. Ce l-a făcut să recunoască despre Andra: “Mi s-a oferit un milion de euro”

Prezența Luminiței Anghel în fața camerelor de filmat a fost una cât se poate de îmbucurătoare. Artista de-o mare notorietate a recunoscut că de ceva vreme s-a retras din lumina reflectoarelor și că preferă să se ocupe mai mult de viața ei personală. Vedeta a arătat precum o adolescentă și nu și-a trădat vreo clipă vârsta.

ADVERTISEMENT

Impresionat de această apariție, Cătălin Măruță a complimentat-o constant pe solistă și pentru modul în care a răspun provocării, ca o adevărată campioană a mâncărurilor picante, deși a recunoscut că nu preferă în mod special acest tip de alimente.

Totuși, când a avut în față întrebările controversate, pregătite de către prezentatorul PRO TV, aceasta nu a dorit deloc să le citească și a preferat să înfrunte momentele picante ce i-au fost pregătite. A dezvăluit printre picături ce părere are despre anumiți artiști de la noi, dar privitorii au rămas cu buza umflată, deoarece nu au fost adresate și întrebările pentru care Luminița Anghel a dat anumite răspunsuri. Însă, în anumite momente, solista și vedeta de televiziune și-au făcut anumite confesiuni.

ADVERTISEMENT
Luminița Anghel i-a desființat rubrica lui Măruță. Ce l-a făcut să recunoască despre Andra Mi s-a oferit un milion de euro
Andra a fost și ea prezentă în emisiunea soțului ei, cu câteva luni în urmă și a testat sosurile picante (sursă foto: captură PRO TV)

Câtă vreme Luminița Anghel a încercat toate sosurile, Cătălin Măruță a povestit că i-a fost oferită o sumă imensă, contracost pentru un alt set de întrebări, cel mai probabil din partea unei celebrități de la noi.

“Mă așteaptă niște întrebări incomode, nu e așa? Nu îmi place laptele, o să aleg apa. Nu știu ce întrebări ai putea să îmi pui tu mie, femeie batrână cu dinții de lână. (…) Oana Sârbu, Sanda Ladoși, Carmen Trandafir. Ce mizerie de sos! Dar n-a mai fost de multă vreme vorba de vreo colaborare muzicală. Eu nu cunosc tot showbiz-ul românesc. Deci nu îmi mai simt limba. Am semnat o hârtie înainte că dacă mă întind aici pe jos ei n-au nicio vină. Acum sper că nu zic din astea și mor înnecată””, a glumit Luminița Anghel.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii “La Măruță” a avertizat-o pe Luminița și să nu mai ofere alte detalii, din care s-ar putea deduce întrebările controversate. Într-un alt moment inedit, cunoscutul bărbat de televiziune a recunoscut că soția lui, solista Andra, n-a văzut deloc cu ochi buni consumul de sosuri picante.

“Schimbăm sosurile după fiecare invitat, să nu fim acuzați că sunt vechi sosurile. Mi s-a oferit la un moment dat un milion de euro și n-am vrut să spun întrebările. (…) Nu știi ce mi-am luat-o acasă după ce am încercat eu sosurile. M-a dus Andra la endoscopie a doua zi”, a continuat și Măruță, în același spirit de glumă.

“Roxi Manelista, Cristi din Banat, Laurette. Sunt la pensie, nu mai vreau. Am ieșit, gata, m-am retras. Deja am mesaje pe telefon, nu mă mai spală nicio apă. Soțul meu nu e acasă, oricum nu mă vede”, a continuat Luminița Anghel, când a fost întrebată despre “cele mai proaste voci din showbiz-ul românesc”.

ADVERTISEMENT