Life

Lună Nouă în zodia Fecioară pe 27 august 2022. Capricornii iau decizii complicate

Luna Nouă din zodia Fecioară, care se va produce pe 27 august 2022, ne pune în situații destul de interesante, unele de-a dreptul inedite din punct de vedere sentimental. Vom trece evenimentele printr-un alt filtru.
22.08.2022 | 10:32
Luna Noua in zodia Fecioara pe 27 august 2022 Capricornii iau decizii complicate
Lună Nouă în zodia Fecioară pe 27 august 2022. Foto: sfyogamagazine.com
ADVERTISEMENT

Pe 27 august 2022 se va forma Luna Nouă în zodia Fecioară. Evenimentul astrologic ne pune în tot felul de circumstanțe care mai de care mai încâlcite. Prezența Lunii în Fecioară ne va face să acționăm cu mai multă luciditate, dar și cu mai mult curaj.

Lună Nouă în zodia Fecioară pe 27 august 2022

Berbecii sunt puși pe fapte mari, însă au nevoie să fie împinși uneori de la spate, să fie încurajați să facă anumiți pași. Pot fi destul de reticenți la anumite sfaturi pe care le primesc de la persoane pe care nu le consideră în măsură să le ofere.

ADVERTISEMENT

Taurii recunosc anumite lucruri în fața unei persoane dragi. Își vor face mea culpa și se vor dezmetici cu privire la unele situații complicate din punct de vedere profesional.

Gemenii au o perioadă destul de fructuoasă. Dacă sunt atenți la ceea ce fac, la deciziile pe care le iau, își vor da seama că lucrurile nu sunt tocmai atât de grele pe cât și le imaginau.

ADVERTISEMENT

Racii sunt într-o dispoziție destul de proastă. Unele provocări vin de unde nu se vor aștepta. Au de-a face cu tot felul de oameni care nu vor arăta prea multă înțelegere față de acțiunile lor. Leii sunt în mare formă în perioada care urmează. Vor arăta de ce sunt capabili chiar în cele mai grele momente.

Capricornii trebuie să-și asculte inima

Fecioarele se vor învârti în cercuri noi. Vor face față unor situații provocatoare cu brio, apelând la calm și diplomație. Balanțele sunt pregătite pentru un nou început din punct de vedere amoros.

ADVERTISEMENT

Scorpionii se lipesc de niște persoane în care au foarte multă încredere. Sunt dispuși să facă anumite concesii, ca niciodată! Săgetătorilor li se arată noi oportunități financiare, unele de care ar trebui să profite din plin. Sunt extrem de degajați și de apți pentru cele mai dificile sarcini de la locul de muncă.

Capricornii n-au o perioadă taman ușoară. Deciziile pe care le iau trebuie să fie în concordanță cu sentimentele lor, însă ei tind să nu își asculte nici de această dată inima.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii se pun în tot felul de situații care mai de care mai superficiale, de amorul artei! Peștii recurg la anumite soluții neplăcute, dar necesare pentru viitorul lor profesional.

 

ADVERTISEMENT