Life

Lună Nouă în zodia Fecioară pe 7 septembrie 2021. Ce avertismente aduc astrele

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Fecioară din 7 septembrie 2021 aduce schimbări majore în viețile tuturor. 
31.08.2021 | 14:30
Luna Noua in zodia Fecioara pe 7 septembrie 2021 Ce avertismente aduc astrele
ADVERTISEMENT

Prima Lună Nouă a toamnei se produce în zodia Fecioară pe 7 septembrie 2021. Peste o săptămână, acest fenomen astrologic își va face simțită prezența mai mult decât în alte perioade.

Luna Nouă ne cheamă la introspecție, la o analiză detaliată a eșecurilor noastre, la o regândire în totalitate a planurilor noastre de viitor.

ADVERTISEMENT

Totul se poate precipita peste noapte, motiv pentru care trebuie să fim foarte atenți cum ne poziționăm față de cei din jurul nostru.

Lună Nouă în zodia Fecioară pe 7 septembrie 2021

Berbecii se vor simți destul de debusolați, cu toate că norocul e de partea lor. Parcă le lipsesc anumite certitudini. Își vor clarifica nemulțumirile.

ADVERTISEMENT

Taurii unt puși pe harță la locul de muncă, iar asta nu le face bine la imagine. Trebuie să învețe să fie mai cumpătați.

Gemenii sunt și ei pierduți în tot felul de idei. Luna Nouă vine să le pună ordine în gânduri.

ADVERTISEMENT

Racii reușesc să ajungă acolo unde își propun. Proiectele lor de suflet prind contur și primesc și bani frumoși pentru munca lor.

Leii se confruntă cu situații pe care credeau că le pot gestiona fără probleme. Viața le demonstrează că se înșală amarnic.

ADVERTISEMENT

Fecioarele prind curaj și spun lucrurilor pe nume fără mult tam-tam. Sunt dispuse să riște totul.

Balanțele sunt complet nepregătite pentru debutul toamnei. Se va vedea acest lucru mai ales în relațiile cu colegii de la locul de muncă ori cu prietenii.

Capricornii află adevăruri dureroase

Scorpionii au de trecut prin anumite situații stânjenitoare. Luna Nouă le descoperă toate secretele, așa că nu mai pot păcăli pe nimeni.

Săgetătorii se distanțează de oamenii care nu contează deloc în viața lor. Sunt concentrați asupra parteneriatelor de afaceri. Unii dintre Săgetători își găsesc dragostea în jurul datei de 7 septembrie.

Capricornii pun la îndoială anumite acțiuni ale prietenilor lor și asta îi duce la aflarea unor adevăruri dureroase.

Vărsătorii sunt bine poziționați din toate punctele de vedere. Luna Nouă le oferă prilejul de a ieși în față și a-și expune ideile într-un mod atrăgător.

Peștii fac tot felul de compromisuri și ajung la concluzia că multe dintre ele nu ajută la absolut nimic. Poartă discuții cu oameni de la care au multe de învățat din punct de vedere profesional.

 

 

ADVERTISEMENT