Life

Lună Nouă în zodia Leu pe 8 august 2021. Cum ne afectează fenomenul astrologic

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Leu din 8 august 2021 vine cu tot felul de motive de bucurie pentru mulți.
02.08.2021 | 14:35
Luna Noua in zodia Leu pe 8 august 2021 Cum ne afecteaza fenomenul astrologic
Lună Nouă în zodia Leu pe 8 august 2021. Foto: blog.spiritualify.com
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Leu din 8 august este asociat cu misterul, cu o viață pasională ascunsă, cu secretele pe care nu vrem să le știe nimeni.

Evenimentul astrologic ne va împinge să ne asumăm anumite lucruri mai puțin plăcute ori cu care ne rușinăm. Fenomenul produs în zodia Leu are menirea de a ne scăpa de frici și de frustrări.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor recunoaște anumite greșeli pe care le fac în relația de iubire. Nativii de foc sunt pregătiți, de data asta, să asculte și reproșuri.

Lună Nouă în zodia Leu pe 8 august 2021: efectele

Nici Taurii nu sunt într-o perioadă foarte bună. Ei vor decoperi falsitatea unor prieteni, secretele rușinoase ale acestora.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt destul de nepăsători în privința problemelor celorlalți și tocmai de aceea Luna Nouă le amintește de unde au pornit și ei în viață. Sunt aduși cu picioarele pe pământ într-o manieră bruscă.

Racii se redescoperă și fac tot posibilul să dovedească oamenilor ce talente neștiute au. Ies în evidență și pot obține câștiguri semnificative.

ADVERTISEMENT

Leii se reorientează pe toate planurile. Luna Nouă le scoate în evidență defectele. Își asumă greșeli și sunt dispuși să facă noi compromisuri.

Fecioarele simt nevoia de eliberare din punct de vedere emoțional. Sunt prinse mereu între problemele celorlalți. De data aceasta își dau voie să ignore pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Balanțele întâmpină probleme în familie. Comunicarea nu e capitolul lor forte.

Cât despre Scorpioni, aceștia nu mai pot ascunde anumite secrete murdare pe care le-au ținut sub preș. Vor analiza eșecurile din viața lor dintr-o altă perspectivă.

Săgetătorii sunt învățați odată cu ocazia Lunii Noi să fie independenți în primul rând din punct de vedere sentimental.

Capricornii și Vărsătorii o duc bine

Capricornilor li se arată momente frumoase. Nu au motive să se plângă deloc.

Este valabil și pentru Vărsători, nativi care vor cunoaște un succes nesperat undeva după data de 9 august.

În privința Peștilor, Luna Nouă în Leu vorbește despre compasiune, empatie și respect. Trei lucruri la care Peștii au restanțe în ultimele luni în raport cu persoanele dragi lor.

Șansa de a arăta că nu sunt din piatră vine odată cu acest fenomen. Peștii vor trebuie să facă alegeri extrem de importante care le vor marca tot restul anului.

 

ADVERTISEMENT