Life

Lună Nouă în zodia Săgetător! Camelia Pătrășcanu, totul despre fenomenul care schimbă viețile la 180 de grade

Lună Nouă în zodia Săgetător pe 13 decembrie 2023. Camelia Pătrășcanu dă câteva vești complicate pentru multe semne zodiacale.
12.12.2023 | 12:00
Luna Noua in zodia Sagetator Camelia Patrascanu totul despre fenomenul care schimba vietile la 180 de grade
Lună Nouă în Săgetător. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Nouă în zodia Săgetător pe 13 decembrie 2023, realizat de Camelia Pătrășcanu! Apar tot felul de momente importante în viețile zodiilor, unele aspecte care le pot schimba viața definitiv. Cu ce vine, așadar, acest fenomen astrologic?

Lună Nouă în zodia Săgetător pe 13 decembrie 2023. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Luna Nouă e absolut fantastică, într-un semn al expansiunii, deci avem chef de călătorit. Putem afla ce ne înfrânează, chiar dacă știm deja complexele noastre, dar Săgetătorul vrea să sară gardul, să treacă gardul.

ADVERTISEMENT

Uneori, trecem pur și simplu peste piedici și venim pe lume și noi printr-o tulumbă, dar trebuie să venim pe lume pentru a împlini propriul nostru plan. Realizăm că miza, indiferent de cum se poartă ceilalți cu noi, e să ne descoperim planul, menirea, harul și să le exprimăm. Indiferent de context se poate face treaba, treaba noastră care este propriul destin. Sigur că nu trebuie să așteptăm o mie de ani pentru îndeplinirea scopurilor noastre.

Învățăm să colaborăm cu viața, cu Dumnezeu, cu Universul încât să chemăm elementele de care avem nevoie. Această Lună Nouă în Săgetător ne lămurește, ne luminează.

ADVERTISEMENT

Berbecii au chef de călătorit. Își fac și planuri de viitor, poate pe termen lung, pe mai mulți ani. Pot primi și vești în jurul acestei Luni Noi de la persoane aflate în străinătate ori persoane mai evoluate din punct de vedere psihologic. Cumva, inspirați de aceste discuții, cer mai mult de la ei, vor mai mult de la ei.

Taurii sunt preocupați de spor

Pentru Tauri, această Lună Nouă în Săgetător se produce în zona sporului. Sunt preocupați de spor, sub toate aspectele. Sunt orientați către ce primesc. Sigur, e o Lună Nouă destul de lacomă în Săgetător. Ca să primească, trebuie să astupe găurile pe unde scapă lucruri. Excesele, furiile excesive îi face să piardă energie.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o Lună Nouă în zona relațiilor. Au mare nevoie de cei din jurul lor. Fenomenul îi îndeamnă să se elibereze din relațiile constrângătoare. Sunt îndemnați să se elibereze de criteriile foarte exigente, care nu îi lasă să se asocieze cu anumite persoane.

Racii au această Lună Nouă în Săgetător care le recomandă să se elibereze de stresul profesional. Apare ideea de pregătire în plus, care îi poate ajuta să se ridice pe scara profesională. Fenomenul le zice că poate fac ceva ce nu le place, poate schimbă ceva sau învață altceva. E preocuparea de a-și îmbunătăți viața prin muncă sau condițiile de muncă.

ADVERTISEMENT

Leii vor să facă lucrurile după propriul lor suflet, propria lor minte. Vor să își pună în practică niște idei originale și extravagante. Au imaginație și creativitate debordantă. Pot avea niște iluminări în legătură cu locul și rolul lor în lume. Foarte mulți Lei pot avea ideea că făcând lucruri îndrăznețe, în ciuda a tot și a toate, deschid o cale nouă, mulțumitoare.

Fecioarele luptă pentru drepturile lor

Pentru Fecioare, această Lună Nouă în Săgetător e în cămin și în casă, acolo se petrec lucrurile. Se schimbă niște lucruri prin casă, pot primi niște musafiri. Pot lua un alt start în privința vieții private. Poate că o discuție cu cineva despre un eveniment din trecut îi ajută să vadă lucrurile în alt mod. De asemenea, luptă pentru drepturile lor de moștenire sau vor să plece într-un loc unde pot fi stăpâne.

Pentru Balanțe, e un fenomen care le aduce tot felul de idei. Își pot analiza convingerile, care țin de viață, de destin sau de persoane. Au tot felul de cutume în capul lor care mai mult îi țin la mantinelă.

Scorpionii au această Lună Nouă în Săgetător care îi ajută să iasă din niște tipare mentale financiare. Inclusiv lăcomia lor financiară poate fi o limită. Ies din niște limite pe care și le-au pus, gândindu-se că banii pot fi obținuți doar pe anumite căi.

Săgetătorii, având Luna Nouă chiar în semnul lor, sunt ajutați să se reinventeze. Sunt mai curajoși, mai îndrăzneți, dar în sensul bun al cuvântului. Acum fac diferența între curaj și tupeu. Vor să fie atât de liberi încât să mai spună și „Nu”, pentru că angajamentele ne fură din libertate.

Vărsătorii vor să scape de anumite limitări

Capricornii au o Lună Nouă înțeleaptă, ca și când le-ar recomanda să stea deoparte, să intre în universul interior decât cel din exterior. Pot observa așa ce se întâmplă în jurul lor cu mai multă claritate. La locul de muncă, Luna le revelează dacă mai e locul lor acolo.

Pentru Vărsători, această Lună Nouă în Săgetător vizează relațiile publice, locul lor într-un anumit grup. Acceptând niște invitații, își dau seama că se limitează, de fapt. Tendința de a spune „Da” mai mult le fură energie și timp.

Peștii au fenomenul în zona prestigiului. Nu pot mulțumi pe toată lumea, iar parte din prestigiu vine din recunoașterea celorlalți. Nu vor să mai fie prizonierii părerilor celorlalți. Se pot împuternici cu propriile lor orientări, poziții, imagine, viziune despre viață.

 

ADVERTISEMENT