Life

Lună Nouă în zodia Scorpion pe 25 octombrie 2022. Săgetătorii se impun în fața tuturor

Lună Nouă în zodia Scorpion pe 25 octombrie 2022: ce aduce acest fenomen astrologic pentru tine? Cine e avantajat și cine nu?
17.10.2022 | 15:35
Luna Noua in zodia Scorpion pe 25 octombrie 2022 Sagetatorii se impun in fata tuturor
Lună Nouă în zodia Scorpion pe 25 octombrie 2022. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Scorpion de pe 25 octombrie 2022 va amplifica anumite stări emoționale cu care mulți nativi au început această lună.

Lună Nouă în zodia Scorpion pe 25 octombrie 2022

Săgetătorii vor prinde cel mai mare curaj și vor fi cam singurii care s-ar putea impune în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Berbecii au parte de o serie de evenimente în familie, situații care îi solicită destul de tare psihic. Nu vor fi tocmai în apele lor, dar cu puțină îngăduință vor depăși orice obstacol.

Taurii sunt poziționați destul de bine mai ales pe plan financiar. Au cam tot ce își doresc, ba chiar își dau seama că în portofelul lor mai încap niște sume de bani.

ADVERTISEMENT

Gemenii recurg la tot felul de tertipuri pentru a se băga în seamă cu o persoană pe care au pus ochii. Șiretlicurile lor s-ar putea să dea roade de data aceasta.

Racii au tot felul de idei, doar că trebuie să învețe cum să le pună în practică. Există persoane care îi vor inspira în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT

Pentru Lei, Luna Nouă din Scorpion aduce mai multă asumare a propriilor greșeli, mai multă implicare în relațiile cu ceilalți. Vor fi mai deschiși spre rezolvarea unor conflicte, mai sinceri ca niciodată.

Fecioarele sunt avantajate

Fecioarele au de câștigat de pe urma acestui fenomen astrologic. Sunt avantajate în special acele Fecioare care fac schimbări majore în viața lor.

ADVERTISEMENT

Balanțele trec de la râs la plâns. Se simt foarte sensibile și se pregătesc de tot soiul de situații crâncene la locul de muncă. Scorpionilor li se oferă oportunități interesante în carieră. Mulți nativi de apă pot crește simțitor.

Săgetătorii se impun și sunt ascultați de ceilalți. Totul se poate schimba peste noapte pentru ei. Capricornii renunță la unele pretenții din partea persoanelor iubite. Încep să vadă partea plină a paharului, după un timp îndelungat în care au văzut tot defectele.

Vărsătorii ating noi țeluri. Sunt încurajați să nu renunțe la lupta pentru succes, chiar dacă poate părea ceva dificil. Peștii pot călători spre finalul lui octombrie. Cunosc oameni frumoși și descoperă locuri despre care nici nu au auzit.

ADVERTISEMENT