Life

Lună Nouă în zodia Capricorn pe 2 ianuarie 2022. Gemenii și Racii au parte de revelații majore

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Capricorn, care va avea loc pe 2 ianuarie 2022, vine cu o serie de revelații în special pentru Gemeni și Raci. Ce prevăd astrele?
31.12.2021 | 10:34
Luna Noua in zodia Capricorn pe 2 ianuarie 2022 Gemenii si Racii au parte de revelatii majore
Lună Nouă în zodia Capricorn pe 2 ianuarie 2022. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Luna Nouă din zodia Capricorn de pe 2 ianuarie, primul fenomen astrologic important din anul 2022, deschide mințile tuturor zodiilor.

După perioada de Crăciun și Revelion, multe zodii vor rămâne cu un gust amar, dar vor fi fericite în același timp. Motivul? Își dau seama de o serie de lucruri și realizează care sunt oamenii de care au nevoie cu adevărat în viața lor.

ADVERTISEMENT

Mulți nativi au simțit sărbătorile ca o adevărată dezamăgire. Persoanele de la care se așteptau nu le-au scris deloc, însă au existat și câteva surprize, primind vizite și urări fix de la cine nu aveau vreo pretenție.

Lună Nouă în zodia Capricorn pe 2 ianuarie 2022

Berbecii decid să facă o curățenie generală în lista de prieteni. Luna Nouă le arată care sunt oamenii de care trebuie să se descotorosească urgent. Au de făcut decizii importante și pe plan profesional. La locul de muncă apar intrigi la început de an.

ADVERTISEMENT

Taurii luptă pentru drepturile lor, dar folosesc armele greșite. Luna Nouă din Capricorn îi ajută să se descurce altfel, de data aceasta. Scapă de anumite prejudecăți și schimbă, așadar, macazul.

Gemenii și Racii sunt cei care au cele mai mari revelații din 2 ianuarie încolo. Gemenii decid cu cine să meargă la drum în proiectul vieții lor. Și Racii ajung la concluzia că nu toată lumea merită atenția lor. De acum înainte nu se vor mai implica pentru oricine.

ADVERTISEMENT

Leii încep anul 2022 cu energie și bucurie. Pentru ei, începutul de an este promițător mai ales din punct de vedere amoros. Nativii de foc învață să trăiască în doi, lucru pentru care merită aprecierea.

Fecioarele scapă de influențele negative din jurul lor și fac totul pe cont propriu. Încep să renunțe la anumiți sfătuitori căci și-au dat seama că așa-zișii oameni de buni nu a făcut altceva decât să le bage bețe-n roate.

ADVERTISEMENT

Peștii se simt singuri

Balanțele pun la cale un plan de relansare personală. Au ajutor din partea astrelor și se simt confortabile cu noul lor stil de viață. Mănâncă mai echilibrat și mai sănătos și se apucă serios de sport.

Scorpionii sunt destul de nostalgici la început de an. Tânjesc după niște perioade în care ar reveni oricând. Dacă ar fi posibilă călătoria în timp, nativii de apă ar da toată averea să mai retrăiască anumite momente.

Săgetătorii au intenții bune față de ceilalți, dar ei se pun mereu pe locul doi. Luna Nouă le atrage atenția că încep să se neglijeze pentru binele și confortul celor din jur. Acești nativi trebuie să învețe să fie un pic mai egoiști.

Capricornii sunt avantajați de Luna Nouă, căci încep să gândească totul mai limpede. Aveau nevoie de claritate de câteva luni, iar acum parcă toate piesele puzzle-ului din mintea lor se potrivesc perfect.

Vărsătorii par rupți de realitate, însă e doar o strategie cu care au decis să-și joace cartea. Vor să lase impresia de neștiutori și nepăsători. Când colo, ei știu foarte bine ce fac, iar când se va afla care este scopul lor, toată lumea va rămâne cu gura căscată.

Peștii își clarifică situația sentimentală și se simt tot mai însingurați. Au nevoie de prieteni ca de aer.

 

ADVERTISEMENT