Life

Lună Plină în zodia Vărsător pe 12 august 2022. Racii și Scorpionii au noroc în dragoste

Următoarea Lună Plină se va forma în zodia Vărsător, pe data de 12 august 2022. Fenomenul astrologic aduce puțin mai multă liniște și mai mult echilibru în viețile noastre.
01.08.2022 | 16:29
Luna Plina in zodia Varsator pe 12 august 2022 Racii si Scorpionii au noroc in dragoste
Lună Plină în zodia Vărsător pe 12 august 2022. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Plină din zodia Vărsător, care va avea loc pe data de 12 august 2022, ne va arăta drumul corect pe care trebuie să mergem în viață pe plan sentimental, dar și profesional.

Luna Plină din zodia Vărsător repară unele probleme, vindecă unele răni sufletești

Berbecii sunt cuprinși de tot felul de doruri, de nostalgii, de melancolii. Nativii de foc retrăiesc într-un fel anumite episoade ale trecutului și asta deoarece unele persoane revin în viața lor pe neașteptate.

ADVERTISEMENT

Taurii se supun regulilor, însă tot au mici nemulțumiri. În continuare se plâng de lucrurile care nu le convin și pot supăra anumite persoane. Gemenii dau de tot felul de situații încâlcite la nivel emoțional. E foarte probabil să se trezească inclusiv într-un triunghi amoros.

Racii au parte de surprize plăcute la capitolul iubire. Cei care sunt singuri vor cunoaște o persoană cu totul specială, o persoană cu care vor iniția o legătură profundă spiritual.

ADVERTISEMENT

Și Leii au ceva noroc în dragoste, mai ales dacă au trecut recent printr-o despărțire furtunoasă. Se așază lucrurile în viața lor, iar perspectivele de viitor sunt din ce în ce mai promițătoare și dacă e vorba de muncă și de bani câștigați cu onestitate.

Fecioarele prind forță!

Fecioarele primesc o energie de care aveau nevoie de la Luna Plină. Atunci când simt că puterile lor sleite, de nicăieri vine un imbold, o forță pe care nici nu și-o pot explica. Fac față tuturor provocărilor, deloc puține, care vin în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Balanțele nimeresc în tot felul de cercuri, să le zicem ”dubioase”. Au ocazia să cunoască oamenii așa cum nu i-au mai văzut niciodată. Scorpionii au noroc în dragoste. Sunt puși în situații favorabile astrologic. Unii dintre nativii de apă se pot trezi cu inelul pe deget.

Săgetătorii pun mare preț pe cuvântul dat, așa că nu vor să îi dezamăgească pe cei din jurul lor. Au foarte multe lucruri de dus la bun sfârșit. Capricornii pornesc într-o nouă etapă a vieții lor, una ceva mai lucidă, cu mai puțini nervi, cu mai puțină tensiune.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt cei mai favorizați de Luna Plină care se produce fix în semnul lor. Tot ce își propun le cam iese. Peștii se stabilizează emoțional și se concentrează pe relațiile care până acum scârțâiau.

ADVERTISEMENT