Life

Lună Plină pe 6 aprilie 2023! Camelia Pătrășcanu, previziuni neașteptate pentru Fecioare!

Lună Plină pe 6 aprilie 2023! Camelia Pătrășcanu explică în ce fel ne influențează acest fenomen astrologic, sub patronajul Berbecului!
05.04.2023 | 18:33
Luna Plina pe 6 aprilie 2023 Camelia Patrascanu previziuni neasteptate pentru Fecioare
Lună Plină pe 6 aprilie 2023. Camelia Pătrășcanu vine cu previziuni pentru zodii. Foto: ASTRO-FANATIK/ pixabay.com
ADVERTISEMENT

Lună Plină pe 6 aprilie 2023, în zodia Balanță, cu Soarele în Berbec! Camelia Pătrășcanu deslușește tainele acestui fenomen astrologic și cum ne va afecta, în funcție de fiecare zodie, în exclusivitate pentru FANATIK!

Lună Plină pe 6 aprilie 2023: Camelia Pătrășcanu anunță o perioadă de revelații pentru zodii

Luna Plină are loc între două Luni noi ale Berbecului. Una a avut loc deja, pe 20 martie, iar următoarea Lună Nouă din Berbec va fi pe 20 aprilie. Este un fenomen destul de rar care, clar, subliniază energia Berbecului în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Berbecul vorbește despre demnitate și verticalizare, despre curajul de a ne susține opinia, de a spune NU, de a face lucruri care ne reprezintă. Această Lună Plină, prinsă între cele două Luni noi, vine cu maximă intuiție și receptivitate.

Ne vom da seama cum ne simțim noi în preajma celorlalți. Se produce și pe conjuncția Soare-Jupiter, care produce mai ușor accesul la conștiință. Suntem mai conectați cu Divinul lăuntric.

ADVERTISEMENT

Ziua de 6 aprilie poate fi revelatoare în legătură cu relațiile noastre. În urma elucidărilor, putem descoperi care e modul în care mergem alături de cineva, dacă mergem alături.

Pentru Tauri, fenomenul aduce vindecări și clarificări

Berbecii sunt foarte inspirați să realizeze cum sunt ei, de fapt, și cum se simt lângă o anumită persoană. Vor cere lucruri, vor fi mai articulați. Țin foarte mult la naturalețe, la onestitate. Mercur în Taur subliniază faptul că vor să fie apreciați cum sunt, cu bune și cu rele. La această Lună își vor da seama cum sunt văzuți cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Taurii au o Lună Plină care poate aduce multă vindecare. Pot înțelege, retroactiv, niște relații trecute. Au demnitatea să recunoască unde au greșit sau să și spună persoanei respective. Își dau seama că au avut exigențe prea mari. Este o Lună Plină care vorbește despre stil de viață și comportament. Trebuie să aibă grijă ce să spună ca să mențină o atmosferă de cooperare, de pace.

Gemenii au o Lună Plină în zona iubirii și sunt preocupați de iubire. Au nevoie mai mult de dezinvoltură decât de sexualaitate. Vor să fie ei înșiși mai mult. Descoperă că le displace profund orice situație de la muncă, din vecinătate, acolo unde se simt constrânși. Vor să nu lezeze pe cineva, să nu supere. Realizează dacă sunt sau nu sunt în relații în care se simt sau nu naturali.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, fenomenul e lămuritor în privința unor responsabilități. Își pot da seama dacă tot ce fac acum presupune mai mult efort. Se pot trezi singuri în fața unui rol prea mare. Dacă au funcție de răspundere, vor înțelege că, pentru a realiza anumite obiective, nu pot face rabat de la principii, de la hărnicie. Cumva, înțeleg să ceară și altora aceeași măsură.

Lună Plină sub patronajul Berbecului: Fecioarele sunt mai pragmatice

Pentru Lei, este o Lună Plină care poate să îi confrunte cu o persoană pe care o considerau superioară. Poate fi vorba de cineva de care erau fascinați. Luna Plină ridică niște semne de întrebare. Unele baloane de săpun se sparg cu această ocazie, fie că e vorba de persoane din familie în care au crezut sau oricine altcineva, rămâne să verifice. În felul ăsta se elucidează dacă regele este gol și Zeul fals.

Pentru Fecioare, Luna aduce mai mult pragmatism. Au niște cerințe clar exprimate, au acest curaj, chiar dacă ele lasă de la ele. Admiră persoanele care le stimulează și pe ele, cu hei-rup. Dacă persoana cu care colaborează se dezice, nu face, nu duce la bun sfârșit, Luna Plină poate să le arate pagubele dacă merg mai departe cu cineva care nu fac lucruri. Le aduce curajul de a se separa, indiferent de costurile financiare, de un colaborator sau un partener care mai mult îi păgubește. Separarea poate fi de succes.

Pentru Balanțe, se activează imaginea publică. Conjuncția Soare-Jupiter le ajută pe Balanțe să fie așa cum sunt. Sunt mai solare, mai senine. Unele pot deveni mai ambițioase. Își vor dori să se pună într-o formă mai bună. Apoi, această Lună Plină vorbește de relațiile conjugale, în sensul că au de trecut un test, de a privi partea plină a paharului, de a aprecia mai mult calitățile celuilalt.

Săgetătorii se laudă cam mult

Pentru Scorpioni, e vizat planul muncii, al eforturilor de tot felul. E bine să fie mai atenți la sănătate, inclusiv la sănătatea unor colaborări, dacă se pornește de la adevăr. E important ca lucrurile să fie transparente, dar și bine organizate, spune Jupiter. Să elimine toxicitățile.

Săgetătorii au parte de tendința de a depăși măsura. Se laudă prea mult. Vorbesc prea pompos despre ei. Vor să atragă atenția și nu putem evita și aspectul senzual al acestei Luni Pline. Unii se pot îndrăgosti. Intră în contexte care li se pot părea flatante. Trebuie să ia mai în serios dacă sunt apreciați cu adevărat.

Pentru Capricorni, sunt vizate acțiunile în familie. Încep un proiect ambițios, solicitant, care aduce abundență, chiar și emoțională. Pot iniția proiecte legate de casă, cămin și confort.

Peștii vor bani obținuți prin propriile lor eforturi

Vărsătorii sunt vizați în zona cunoașterii. Pot avea revelații în legătură cu lucruri în care credeau. Descoperă dacă sunt corecte și incorecte, dacă e adevărat și bine conturat. Nu vor să păcălească pe nimeni, ba poate că ei singuri s-au înșelat. E nevoie de acuratețe în acte, dar și în discuțiile purtate, în verbalizarea ideilor. Unii dintre ei vor avea demnitatea să spună că au nevoie de sfaturi să repare o greșeală. Apar drumuri lungi pe care le pot face.

Peștii sunt vizați în zona banilor câștigați prin propriile eforturi. Trebuie să se bazeze mai puțin pe alții și mai mult pe ei. Luna Plină îi lămurește în legătură cu soliditatea unor colaborări. Au revelații în legătură cu colaborările, cu felul în care să muncească astfel încât să pună în lumină cel mai bine calitățile pe care le au. Vor să se elibereze de niște dependențe pe care le au. Previziunile Cameliei Pătrășcanu pot fi urmărite și pe pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

ADVERTISEMENT
VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după...
VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după jumătate de secol
Lovitură de teatru în dosarul tragediei de la 2 Mai: judecătoarea Ancuța Popoviciu,...
Lovitură de teatru în dosarul tragediei de la 2 Mai: judecătoarea Ancuța Popoviciu, recuzată și transferată în aceeași zi
BREAKING NEWS! Incendiu cu degajări mari de fum lângă stadionul DINAMO! Autoritățile au...
BREAKING NEWS! Incendiu cu degajări mari de fum lângă stadionul DINAMO! Autoritățile au intervenit în forță!
Ciprian are un service auto mobil, iar afacerea sa este înfloritoare. Cât te...
Ciprian are un service auto mobil, iar afacerea sa este înfloritoare. Cât te costă dacă ai făcut pană şi chemi mecanicii la faţa locului
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste...
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Ultima oră / Îndrăgita actriță a ajuns în stare gravă la spital, în...
Ultima oră / Îndrăgita actriță a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident. 'Va fi o recuperare lungă'
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în...
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Scene șocante în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie. Ce a...
Scene șocante în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie. Ce a urmat apoi
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să...
Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr”
Șofer român de TIR, reacție uluitoare când e prins într-o parcare din Belgia...
Șofer român de TIR, reacție uluitoare când e prins într-o parcare din Belgia că dormea în camion. „Șeful preferă să plătească amenda, e mai ieftin decât hotelul”
Irinel Columbeanu, prima veste bună de când e la azil. Fostul soț al...
Irinel Columbeanu, prima veste bună de când e la azil. Fostul soț al Monicăi Gabor scapă de problemele cu banii? Ce veste a primit