Life

Mercur intră în Taur! Camelia Pătrășcanu, atenționări pentru cinci zodii!

Mercur intră în Taur din 3 aprilie 2023, iar Camelia Pătrășcanu vine cu toate previziunile. Cinci zodii sunt sub o atenționare serioasă.
02.04.2023 | 16:38
Mercur intra in Taur Camelia Patrascanu atentionari pentru cinci zodii
Mercur intră în Taur. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTRO-FANATIK/ mypandit.com
ADVERTISEMENT

Mercur intră în Taur pe 4 aprilie, fenomen pe care Camelia Pătrășcanu îl deslușește în exclusivitate pentru cititorii FANATIK. Ce va aduce acest fenomen astrologic? Cine va fi mai câștigat? Cine va avea de pierdut? Aflați din rândurile de mai jos!

Mercur intră în Taur pe 4 aprilie. Camelia Pătrășcanu oferă previziunile momentului

Tranzitul mercurian e important pentru banii noștri și tot în această zodie va fi și retrograd. Mercur ne invită să ne reorganizăm, să nu irosim aiurea banii, să știm ce e potrivit pentru noi.

ADVERTISEMENT

Avem multe lecții cu Mercur, iar contextul astral e destul de bun. Până pe 20 aprilie, când începe să retrogradeze, sunt multe aspecte pozitive, fiind multe planete în Taur. Vom fi capabil să transformăm în aur orice lucru pe care punem mâna.

Nu orice proiect, nu orice muncă pe care o putem face va fi necesar să fie făcută. Taurul ne spune că trebuie să ne și placă, să ne vină mănușă, să ne fie ușor.

ADVERTISEMENT

Și Venus se află în Taur, iar asta e o vecinătate bună pentru Mercur. Intuiția și rațiunea vor fi mână în mână, iar asta nu poate fi decât ceva bun!

Pentru Berbeci, este o perioadă în care au atenționări cu privire la cheltuirea banilor. Pot fi tentați să cheltuiască mult: timp, energie și bani. Nu orice cheltuială e justificată prin câștigurile pe care le calculează. Se bazează pe forțele lor. O retrogradare a lui Mercur le va atrage atenția asupra sănătății, să fie dieta mai potrivită cu nevoile lor corporale.

ADVERTISEMENT

Ce aduce Mercur chiar zodiei Taur?

Pentru Tauri, Mercur e foarte pretențios. Se gândesc la ei înșiși, la viața lor. Nu e cazul să stea prea mult pe trecutul lor. S-a dus perioada în care au avut de încheiat niște capitole. Acum trebuie să fie atenți la ce le e drag să facă și lângă cine le e drag să fie.

Pentru Gemeni, atenție la sănătate, la dozarea efortului! Mulți Gemeni pot simți dezgust pentru muncă, să nu mai aibă chef pentru ce se întâmplă. Sunt tot felul de vorbe la muncă, mai ales după 20 aprilie. Unele disonanțe sau ostilități cu anumite persoane pot apărea de la plimbatul vorbelor, de la bârfe.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, pot descoperi că nu orice compliment e bine intenționat. O persoană care li se părea într-un fel s-ar putea să fie complet diferită. Vor afla mai ales în a doua jumătate a lui aprilie pe afară era vopsit gardul, dar înăuntru era altceva. Au întâlniri spumoase, dar nu vor să le ducă într-un punct prea îndepărtat. Se vor gândi rațional la iubire, la propunerile pe care le primesc.

Leii analizează soliditatea poziției lor sau diverse capcane date de funcția lor, rolul lor, pozanța lor. E bine să fie cunoscuți, dar asta poate aduce deranjamente sau pot fi ei deranjați de toată lumea. Foarte mulți Lei se pot gândi dacă e locul lor potrivit acolo unde se află. Sunt tentați să refuze niște responsabilități.

Fecioarele pot avea dispute pe bani

Pentru Fecioare, au multe dispute legate de bani, probabil cu legea, cu contractul în mână. Pot reclama nerespectarea unor promisiuni. Dacă primesc vești de la diverse persoane, e posibil să existe răzgândire în a doua jumătate a lunii. Să fie deschise către tot felul de oferte, dar să nu bată totul în cuie. Se pot schimba șefii sau contextele.

Balanțele au foarte multă informație despre o persoană importantă din anturajul lor. Sunt prezente cu sfaturi, cu sprijin. Pot fi mâhnite din cauza unor dezamăgiri provocate de o altă persoană. Foarte multe discuții legate de eficiență sau de recuperarea unor pierderi.

Pentru Scorpioni, Mercur în Taur aduce vorbe și inițiative de muncă, sigur, cu scop financiar. Vor să muncească, au și cu cine, însă nu acceptă tutela altcuiva. Multe discuții pe care le poartă discută mult despre lejeritate și libertate.

Capricornii lămuresc problemele sentimentale

Pentru Săgetători, li se recomandă o atenție sporită la sănătate, pentru că le poate fi afectată munca. Condițiile de lucru trebuie mai bine analizate. Să îndepărteze toxicitățile, uneltele nepotrivite. Există risc de accidente, se lovesc de oameni nepregătiți.

Capricornii au un Mercur în Taur care lămurește problemele sentimentale sau pedagogice. Au tact, sunt foarte sfătoși în relațiile apropiate. E o perioadă bună pentru ei dacă își deschid inima. Atitudinea e folositoare în dragoste, dar și în muncă. Mercur le dă idei originale prin care se adaptează mai bine la provocările vieții.

Vărsătorii descoperă că au niște limite sau nu le mai place ce le plăcea. Constată cu surprindere că au nevoie de alt confort și alt context pentru a putea merge mai departe. Au tendința să fie mai retrași, să lucreze singuri, după orarul lor. Colaborarea cu apropiații e un pic dificilă. Lucrează mai bine în solitudine.

Pentru Pești, Mercur în Taur e aducător de mult efort mental pentru a rezolva probleme financiare sau de muncă, mai ales dacă le lipsesc finanțele sau nu vor să cheltuie prea mult. Mercur le atrage atenție în privința unor cheltuieli pe care nu le fac neapărat pentru ei. În plus, atenție la aspectele juridice! Să citească orice paragraf, oricât de mic ar fi scris.

Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu pot fi urmărite și pe pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

 

ADVERTISEMENT