Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce să nu faci timp de o lună, cu Marte în Scorpion

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Marte se află în Scorpion până pe 24 noiembrie 2023. Află ce să nu faci în această perioadă.
24.10.2023 | 14:10
Horoscop Camelia Patrascanu Ce sa nu faci timp de o luna cu Marte in Scorpion
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Marte în Scorpion schimbă destine. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Până pe 24 noiembrie 2023, ne aflăm sub influența tranzitului marțian, planeta fiind acum în zodia Scorpion. Ce e bine să facem și să nu facem timp de o lună?

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Ce să nu faci timp de o lună, în perioada tranzitului marțian în Scorpion

Marte ne aduce puterea de a face cu hotărâre, cu forță lucruri. E vorba de transformare, procesare, alchimizare, măcinare, transmutare a lucrurilor dificile, toxice, în aspecte pozitive. Ne extragem lecțiile, eliminăm viciile, înțelegem cauzele.

ADVERTISEMENT

Pentru unii, acest proces poate fi răscolitor, dureros și avem puterea de a vedea unde greșim, ce ține de noi să facem pentru a elimina din viața noastră lucrurile toxice. Marte este răspunzător de o forță interioară, morală și energetică prin care putem face niște schimbări. E cea mai bună perioadă pentru a renunța la alcool, la tutun, la sare, la dulciuri. De asemenea, putem renunța la persoanele nepotrivite din viața noastră, la situațiile toxice, neplăcute.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Berbeci, tranzitul marțian e absolut minunat pentru a elimina acele colaborări sau conduite care îi fac să piardă bani, energie. Poate fi vorba de afaceri mai mult, căci e pe axa prosperității acest aspect, dar implică și relațiile ori colaborările. Trebuie să renunțe la lucrurile care nu îi ajută să prospere.

ADVERTISEMENT

Taurii trebuie să recunoască binele și răul pe care îl fac

Taurii au vizate relațiile personale. Trebuie să fie mai corecți față de ei înșiși când recunosc ce fac bine și ce fac rău. Marte le cere să fie mai clari, mai limpezi, mai tranșanți în legătură cu propriile lor acțiune, să nu ceară celorlalți mai mult decât dau ei.

Gemenii au un Marte în Scorpion mobilizator. E vorba de muncă, dar și de alte activități pe care le fac. Își dau seama că e dificil să facă anumite lucruri pe care și le-au propus. Trebuie să se implice în aspecte pe care au vrut să le evite ori pe care le-au amânat. Chiar dacă au ajutor, e important ca și ei să se implice.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, este un Marte care vizează relațiile afective, curajul de a-și spune sentimentele, ce simt, ce trăiesc. Acolo unde sunt probleme, pot cere ajutor, mai ales până pe 30 octombrie. În relația cu copiii, mulți Raci sunt prudenți și e bine să pună întrebări pertinente. Unele lucruri se rezolvă nu dând sfaturi direct, ci punând întrebări.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Lei, Marte poate aduce multă mobilizare în casă și cămin. Poate fi vorba de mobilizarea proprie pentru a rezolva lucruri gospodărești. E destul de mult deranj, chiar dacă e un context bun, întâmplat cu ceva timp în urmă, un bun moștenit de exemplu de care trebuie să se ocupe.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au mintea brici: sunt ca niște detective

Fecioarele au un Marte bun pentru investigații, indiferent ce și-au propus să facă. Așa că mintea e foarte bine dinamizată de acest tranzit. Știu să se ajute cu diverse persoane și cam rezolvă multe lucruri, insistând, întrebând, răscolind lucrurile. Se pot înregistra progrese admirabile în special după 15 noiembrie 2023.

Balanțele au un Marte dornic de câștig, foarte bun în a vedea ce funcționează și ce nu. Nu vor să cheltuiască energie deloc în plus și pentru ce nu merită. Au un fler fantastic în afaceri sau, în general, în tot ce vor să realizeze.

Pentru Scorpioni, Marte în semnul lor zodiacal aduce foarte bună energie și mobilizare energetică pentru a rezolva diverse lucruri. Sunt într-o formă foarte bună, tocmai de aceea au puterea să se analizeze. Sunt în contact cu conștiința lor, cu sufletul lor. Știu bine ce vor și unde vor să ajungă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au un tranzit care aduce reticență sau rezervă. Stau în banca lor. Nu vor să investească energie inutil. Sunt mai grijulii cu sănătatea și timpul lor. Energia merge mai curând în interior, în grija față de ei. Poate fi o perioadă bună pentru remodelare corporală, pentru toate practicile de îngrijire. Se eliberează niște energii toxice.

Vărsătorii își dau seama că în viață nu e totul despre bani: demnitatea, pe primul loc

Pentru Capricorni, Marte în Scorpion aduce nevoia de a se întâlni cu oameni, oameni dragi, oameni cu care au multă emoție implicată, sentimente foarte profunde de-a lungul timpului. Pot avea diverse regrete dacă nu se întâlnesc cu persoanele după care tânjesc.

Vărsătorii au un Marte aducător de autoritate și autoritarism. Au niște proiecte în care trebuie să se implice și să decidă. Nu se gândesc numai la câștig, vine și acela. Sunt interesați mai mult de demnitate și autoritate. Vor să se țină cont de ei, să fie respectați și bine văzuți.

Pentru Pești, Marte e aducător de grijă și prudență în legătură cu banii care trec prin acte. Cu istețime, Peștii vor specula la sânge orice drept au. Au uneori permisivități legale și pot câștiga prin dibăcie, abilitate juridică, mai mult decât era înțeles la prima analiză.

 

ADVERTISEMENT