Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„M-a sunat un suporter, dar cred că era domnul Talpan! Am vorbit 39 de minute”. Ștefan Popescu a vorbit despre amenințări

Ştefan Popescu a devenit persoana non-grata printre fanii CSA Steaua, după ieşirile publice în care susţine că echipa Armatei nu funcţionează în limitele legale.
31.03.2024 | 07:00
Ma sunat un suporter dar cred ca era domnul Talpan Am vorbit 39 de minute Stefan Popescu a vorbit despre amenintari
„M-a sunat un suporter, dar cred că era domnul Talpan! Am vorbit 39 de minute”. Ștefan Popescu a vorbit despre amenințări. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ştefan Popescu a atras atenţia opiniei publice după ce a acuzat că majoritatea federaţiilor şi cluburilor finanţate din bani publici trebuie desfiinţate pentru că nu funcţionează în limitele legale.

„M-a sunat un suporter, dar cred că era domnul Talpan! Am vorbit 39 de minute”

Preşedintele FR de pescuit sportiv a avut declaraţii acide în ultimul timp la adresa celor de la CSA Steaua, spunând că echipa Armatei funcţionează ilegal şi trebuie reorganizată din temelii pentru a intra în legalitate.

ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Ştefan Popescu a fost chestionat despre ameninţările pe care le-a primit. El a declarat, mai în glumă mai în serios, că e posibil să fi fost contactat de Florin Talpan, sub acoperire:

“M-a sunat un suporter, mi-a spus că îl cheamă Marinescu, dar eu cred că era domnul Talpan. Mi-a spus că vreau să distrug clubul Steaua. Am discutat 39 de minute la telefon.

ADVERTISEMENT

A venit cu ideile lui şi a plecat cu ideile mele. Nu m-a ameninţat nimeni. Am mai primit înjurături, dar nu îi bag în seamă”, a spus Ştefan Popescu la FANATIK SUPERLIGA.

Ştefan Popescu, faţă în faţă cu Talpan? “Nicio problemă, abia aştept”

Ştefan Popescu a dezvăluit că acceptă oricând o confruntare cu Florin Talpan, spunând că poate să îl contracareze cu toate argumentele pe juristul celor de la CSA Steaua:

ADVERTISEMENT

“Clubul CSA Steaua trebuia să se reorganizeze ca structură sportivă de drept privat ca să poată să se afilieze la Federaţia Română de Fotbal. Din câte ştiu, când s-a făcut asociaţia, Ministerul Apărării a scos din Certificatul de Identitate Sportivă ramura fotbal.

Această ramură a fost introdusă din nou în anul 2017, dar nu a ţinut cont de prevederile legale care spun că acest club este decăzut din drepturi. Dacă ai ieşit din termenul respectiv în care trebuie să se facă actele, eşti decăzut din drepturi.

ADVERTISEMENT

Despre ce discutăm? Oamenii ăştia n-au jurişti pe acolo? Eu nu ştiu ce se întâmplă de e aşa haos în sportul de performanţă. (n.r. despre o confruntare cu Florin Talpan) Vi se pare că sunt un om care nu ştie ce spune şi nu poate să poarte o discuţie cu cineva?

Oricând o accept. Nicio problemă, abia aştept să stăm faţă în faţă. Venim fiecare cu argumente. Nu e niciun fel de problemă. Eu am stat în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi am pledat”, a spus Ştefan Popescu la FANATIK SUPERLIGA.

„M-a sunat un suporter, dar cred că era domnul Talpan! Am vorbit 39 de minute”. Ștefan Popescu a vorbit despre amenințări

ADVERTISEMENT