Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Mă va ajuta să bat toate echipele lumii”. Discursul furibund al lui Gigi Becali pornit de la întrebarea „ce cotă are Coman”

Gigi Becali a ținut un discurs furibund la FANATIK SUPERLIGA, iar totul a început de la o întrebare referitoare la cota lui Florinel Coman.
01.02.2024 | 10:26
Ma va ajuta sa bat toate echipele lumii Discursul furibund al lui Gigi Becali pornit de la intrebarea ce cota are Coman
„Mă va ajuta să bat toate echipele lumii” Discursul furibund al lui Gigi Becali pornit de la întrebarea „ce cotă are Coman”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Evoluțiile „roș-albaștrilor” i-au dat încredere lui Gigi Becali, care anunță că planul său este să se califice în Champions League. Patronul lui FCSB a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că își dorește să bată toate echipele lumii și știe și cum poate fi îndeplinită dorința sa.

Discursul furibund al lui Gigi Becali pornit de la întrebarea „ce cotă are Coman”: „Voi bate toate echipe lumii”

FCSB este de neoprit în SuperLiga, iar Gigi Becali are deja gândul nu doar la titlu, ci și la Champions League. Patronul „roș-albaștrilor” a avut un discurs furibund la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare luni, marți și vineri doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la întrebarea „ce cotă are Florinel Coman” după prestațiile excelente din ultimele confruntări. Gigi Becali vrea să bată toate echipele lumii cu FCSB și să ajungă în grupele Champions League.

„Nu știu, nu mă interesează pe mine cota. Mă interesează pe mine Liga Campionilor și să ne lăsați să ne pregătim. O să vedeți că vom bate Real Madrid, Barcelona, City, pe toate le vom bate. Face Domnul, credință să am eu. Domnul cel ce învață în mâinele mele la luptă și degetele mele la război. 

ADVERTISEMENT

Și voi fi credincios Dumnezeului meu, îmi va Domnul Dumnezeu meu de voi bate toate echipele lumii. Se va împlini dreptatea lui și vă va da vouă și va îndeplini cererea inimii voastre. Și cererea inimii o știe a mea la fotbal, să spulber toată Europa, asta e cererea inimii mele”, a spus Becali.

Fostul adversar al FCSB îl laudă pe Becali: „Trebuie să primească titlul de antrenor emerit”

Adrian Porumboiu l-a lăudat pe Gigi Becali pentru forma incredibilă arătată de FCSB în sezonul 2023-2024 din SuperLiga. Fostul adversar al „roș-albaștrilor” îi consideră campioni pe „roși-albaștrii” după ce au reușit să se desprindă la 11 puncte față de CFR Cluj și Rapid.

ADVERTISEMENT

„Domne, până ia titlu, trebuie să primească un alt titlu. De cel mai bun antrenor. Detașat, de departe! Să iei atâtea puncte, să-i bați pe toți din sufragerie? Ar trebui să ia lecții restul.

Să nu mai stea pe bancă. Să stea acasă frumos, picioarele în apă caldă, cu un strop de șampanie și poate sunt mai inspirați. Domnul Becali trebuie să primească titlul de antrenor emerit.

ADVERTISEMENT

Păi dacă îi bate pe toți de acasă? Vă dați seama dacă s-ar duce să și stea pe bancă?(n.r. – O să ia Champions League) Vai de mine…”, a spus Adrian Porumboiu.

Discursul furibund al lui Gigi Becali pornit de la întrebarea „ce cotă are Coman”

ADVERTISEMENT