Life

Mădălina Crețan, mărturisiri sfâșietoare. Ce își dorește soția lui Nosfe să știe fiica sa despre tatăl ei

Mădălina Crețan, mărturie dureroasă. Ce vrea soția lui Nosfe să cunoască fetița sa, Iris, despre regretatul cântăreț de rapp.
08.05.2023 | 08:15
Madalina Cretan marturisiri sfasietoare Ce isi doreste sotia lui Nosfe sa stie fiica sa despre tatal ei
Mădălina Crețan, mărturie dureroasă. Ce vrea soția lui Nosfe să cunoască fetița sa, Iris, despre regretatul cântăreț de rapp. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Văduva artistului din trupa Șatra Benz a făcut mai multe mărturisiri sfâșietoare în ultima perioadă, însă una are legătură cu copilul său și al regretatului artist. Ce își dorește soția lui Nosfe să știe fiica sa despre tatăl ei.

Mădălina Crețan, mărturie dureroasă. Ce vrea soția lui Nosfe să cunoască fetița sa, Iris, despre regretatul cântăreț de rapp

Mădălina Crețan are o mărturie dureroasă. Soția lui Nosfe a dezvăluit ce vrea să cunoască fetița sa, Iris, despre regretatul cântăreț de rapp care a încetat din viață la vârsta de 37 de ani, în urma unui infarct, în octombrie 2022.

ADVERTISEMENT

Tânăra a declarat prin intermediul unei postări din social media că își dorește ca micuța să știe că a fost foarte iubită de tatăl său. Mai mult decât atât, crede că rapperul și-ar fi dorit ca copila să fie fericită și împlinită.

Cu siguranță, Iris este o fetiță care înțelege cum stau lucrurile, mai ales că merge cu mama sa la toate evenimentele organizate după moartea lui Nosfe și în memoria acestuia. Recent, a fost lansat un album ce-i poartă semnătura.

ADVERTISEMENT

„Că a fost ființa pe care a iubit-o cel mai mult pe pământul ăsta și că tot ce și-a dorit vreodată de la ea a fost să fie fericită”, a scris Mădălina Crețan pe pagina de Instagram, notează cancan.ro.

Mădălina Crețan, mândră de fiica sa, Iris

Mădălina Crețan este tare mândră de fiica sa și a regretatului Nosfe. Iris face sport de la o vârstă foarte fragedă și a câștigat numeroase premii datorită pasiunii pentru gimnastică. În plus, copila o ține puternică pe mama sa.

ADVERTISEMENT

În ultimele luni bruneta a realizat că vindecarea de care are nevoie pornește din trecut. Numai în felul acesta se poate îndrepta spre un viitor frumos pentru ea și pentru fetița sa, devenind conștientă de puterea Universului.

„Minunatele «coincidențe». Și ca să răspund la o întrebare frecventă primită în ultimul timp, așa pot. Sau și așa. Crezând și înțelegând cu toată ființa mea că noi toți suntem lumină și iubire!

ADVERTISEMENT

Și că toate intersectările noastre prin lumea asta nu sunt întâmplătoare, că tot ceea ce trăim servește unui scop înalt, și anume reconectarea noastră cu Divinitatea/Universul”, a notat Mădălina Crețan în mediul virtual.

ADVERTISEMENT