Life

Mădălina Ghenea, noi imagini de infarct. Imaginația bărbaților a luat-o razna

Mădălina Ghenea a făcut publice noi imagini de infarct. Actrița a încins imaginația tuturor bărbaților. Cum s-a fotografiat?
11.04.2023 | 00:45
Madalina Ghenea noi imagini de infarct Imaginatia barbatilor a luato razna
Cum s-a fotografiat Mădălina Ghenea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea (36 ani) a pus din nou pe jar imaginația tuturor bărbaților. Frumoasa actriță a publicat pe rețelele de socializare încă o serie de fotografii în care și-a etalat formele impecabile. Fanii au ”asaltat-o” cu mulțimi de aprecieri și comentarii.

Mădălina Ghenea, în ipostaze senzuale pe Instagram. A pus pe jar imaginația fanilor

Mădălina Ghenea a apărut pe Instagram în ipostaze incendiare. Românca originară din Slatina, dar care de ani buni s-a mutat în Italia, s-a deplasat peste Ocean pentru o ședință foto de vis. Aici a promovat, pe o plajă din Miami, hainele unui brand celebru.

ADVERTISEMENT

”Dacă armele provoacă crimă, atunci creioanele provoacă cuvinte scrise greșit”, a notat actrița în dreptul imaginilor apreciate de sute de mii de fani. În acestea, ea apare într-un corset negru, cu un decolteu adânc, și o fustă mini, roșie. La întreaga ținută a asortat o pereche de teniși.

”Ar trebui să fii într-o nouă serie de Baywatch”/ ”Cea mai fierbinte și sexyi actriță pe care am văzut-o vreodată”/”Nu ești de pe această planetă. Această frumusețe…Wow”/ ”Ești cea mai sexi româncă”, sunt o parte dintre reacțiile pe care le-a primit actrița la postare.

ADVERTISEMENT

Cum reușește Mădălina Ghenea să arate atât de bine

Multe femei și-ar dori să arate precum faimosul model și se întreabă dacă are vreun ingredient secret prin care își menține silueta trasă prin inel, în condițiile în care a dat naștere și unui copil. Unul dintre ”trucurile” la care apelează Mădălina Ghenea ar fi postul intermitent. Adică obișnuiește să mănânce până la o anumită oră, după care face o pauză de 12 sau 16 ore.

Pe lângă postul intermitent, Mădălina Ghenea este și precaută la stilul alimentar. Nu vei vedea în meniul său prea des carne de pui, hrană compusă din făină, sare sau zahăr. Alcoolul îl consumă doar la ocaziile speciale și evită cafeaua sau laptele.

ADVERTISEMENT

De două sau de trei ori pe lună Mădălina Ghenea și-ar permite să bea un pahar cu alcool și este adepta mâncărurilor făcute acasă. De asemenea, actrița a mai împărtășit fanilor că nu agreează tutunul, deci nu este fumătoare, și așa își menține organismul sănătos.

Chiar dacă ține post intermitent, Mădălina Ghenea a ținut să sublinieze că acesta nu poate fi urmat de către oricine, dar ei îi face bine. Îl privește mai mult ca pe o curățare a organismului și nu ca pe o dietă. ”Mă face să mă simt mai bine”, a precizat ea.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o  și mi-a plăcut”, a mărturisit actrița, la un moment dat, pe un Instastory.

ADVERTISEMENT