Life

Mădălina Ghenea, dans provocator pe rețelele sociale, în cinstea Sophiei Loren: “Cea mai mare sursă de inspirație”

Mădălina Ghenea a executat un dans provocator în cinstea cunoscutei Sophia Loren. Actrița a postat filmarea pe rețelele sociale.
12.10.2022 | 19:37
Madalina Ghenea dans provocator pe retelele sociale in cinstea Sophiei Loren Cea mai mare sursa de inspiratie
Mădălina Ghenea, dans provocator în cinstea Sophiei Loren. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea a postat o filmare în care dansa provocator, în cinstea Sophiei Loren. Actrița stabilită în Italia și-a dat treptat hainele jos.

Mădălina Ghenea s-a filmat în timp ce executa un dans provocator, în cinstea Sophiei Loren

Actrița în vârstă de 35 de ani s-a filmat în timp ce dansa provocator. Mădălina Ghenea a ținut să menționeze că dansul este în cinstea cunoscutei actrițe Sophia Loren, despre care a spus că reprezintă “un simbol al senzualității”.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a fost la deschiderea restaurantului Sophiei Loren de la Milano. Acolo a avut ocazia să stea de vorbă cu actrița în vârstă de 88 de ani și a fost foarte fericită de această întâlnire.

În dreptul videoclipului postat pe Instagram, Mădălina Ghenea a scris și un mesaj despre Sophia Loren, care este sursa ei de inspirație.

ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea apare în mai multe piese de lenjerie intimă, iar deasupra are un halat. În final, actrița rămâne într-un sutien și într-o pereche de bikini, mișcându-se lasciv în fața camerei.

“Acum 11 ani eram pe platoul de filmare al primului meu film. Am început să lucrez în cinematografie aducându-i un omagiu Sophiei Loren, o emblemă a senzualității și frumuseții mediteraneene, cu o scenă din filmul ‘Yesterday, Today is Tomorrow’, pe care o repropun astăzi aici.

ADVERTISEMENT

Fericită că am întâlnit-o aseară, cea mai mare sursă de inspirație a mea.”, a fost mesajul postat de Mădălina Ghenea.

Vedeta și-a etalat silueta impecabilă în fața camerei, iar internauții i-au admirat formele fără cusur. Mulți urmăritori au lăudat-o pentru felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, unii au criticat-o pentru felul în care s-a filmat. “De ce faci astfel de videoclipuri când ai jucat în atâtea filme? Poate un pic de curiozitate e mai bună uneori în cazul jobului tău.”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

În 2021, Mădălina Ghenea a interpretat rolul Sophiei Loren în filmul “House of Gucci”. Din distribuția producției cinematografice au făcut parte nume mari, cum ar fi Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto și Jeremy Irons.

Mădălina Ghenea are o carieră de succes în Italia

Atunci când avea doar 14 ani, Mădălina Ghenea a plecat în Italia pentru a urma o carieră în lumea modelling-ului.

Deși au fost momente în care simțea că îi e greu și că vrea să renunțe, actrița a mers înainte, iar acum se bucură de o carieră de succes peste hotare.

“Prima dată, chiar am avut momente în care m-am gândit să renunț, dar aveam convingerea fermă că pot să reușesc. Tot timpul aveam o plasă de siguranță.

Mi-a plăcut cartea și oricând aș fi putut să schimb macazul și să revin la o viață normală.”, povestea Mădălina Ghenea în 2018, pentru VIVA.

ADVERTISEMENT