Life

Mădălina Ghenea, surpriză inedită de ziua ei de naștere. Vedeta a împlinit 35 de ani

Mădălina Ghenea a avut parte de o surpriză inedită de ziua ei de naștere. Vedeta stabilită în Italia a împlinit vârsta de 35 de ani astăzi, 8 august 2022.
08.08.2022 | 15:28
Madalina Ghenea surpriza inedita de ziua ei de nastere Vedeta a implinit 35 de ani
Mădălina Ghenea, surpriză inedită de ziua ei de naștere. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea a împlinit vârsta de 35 de ani astăzi, 8 august 2022, și a avut parte de o adevărată surpriză cu această ocazie.

Mădălina Ghenea, surpriză inedită de ziua ei de naștere

Vedeta stabilită în Italia este una dintre cele mai apreciate actrițe de origine română, însă cariera ei în lumea filmului s-a desfășurat mai mult peste hotare. De asemenea, Mădălina Ghenea are succes și în lumea modelling-ului.

ADVERTISEMENT

Actrița tocmai a împlinit 35 de ani și a început ziua într-un mod inedit. Fiica ei, Charlotte Stratan (5 ani), i-a cântat “la mulți ani” în italiană încă de la primele ore ale dimineții. Vedeta a postat videoclipul pe rețelele de socializare.

Charlotte este fiica Mădălinei Ghenea din relația cu omul de afaceri Matei Stratan. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, la puțin timp după nașterea fetiței.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mădălina Ghenea a apărut în câteva fotografii alături de Giancarlo Paroli, de care este foarte apropiată. Nu se știe dacă cei doi au o relație de prietenie sau dacă este vorba despre ceva mai mult.

Într-un clip video distribuit de actriță, aceasta apare alături de Giancarlo Paroli, care o ia în brațe pentru a o arunca în piscină. În cele din urmă, bărbatul nu a făcut acest gest, iar Mădălina Ghenea s-a amuzat pe seama glumei.

ADVERTISEMENT
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea își sărbătorește ziua de naștere. Sursa foto: Instgaram/ Colaj Fanatik

Îndrăgita actriță a primit numeroase mesaje cu ocazia zilei de naștere, iar pe unele dintre ele le-a distribuit pe Instatory.

Mădălina Ghenea a avut probleme de sănătate

În iulie, Mădălina Ghenea s-a confruntat cu probleme de sănătate și chiar a ajuns la spital din cauza acestora. Actrița a primit îngrijiri medicale și le-a explicat internauților care este motivul pentru care a ajuns să fie pe perfuzii.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul a muncit foarte mult în ultima perioadă, motiv pentru care sănătatea a avut de suferit. Actrița din “House of Gucci” s-a simțit slăbită și a avut nevoie să-i fie administrate perfuzii.

Mădălina Ghenea a fost nevoită să-și anuleze toate proiectele planificate pentru acea perioadă.

“Din nefericire, nu mă simt tocmai bine. Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar nu voi fi în stare să postez sau să vă răspund la mesaje. De asemenea, trebuie să-mi anulez toate proiectele planificate.

Am lucrat încontinuu timp de opt luni, fără o zi de pauză. Cred că organismul meu cere în mod disperat o pauză.

O să dezinstalez Instagram-ul și WhatsApp-ul de pe telefon, cel puțin pentru câteva zile. Ne vedem în curând, prieteni.”, a scris ea pe Instagram.

ADVERTISEMENT